Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 201 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,44 g |
Tuky | 51,84 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 386,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Moje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Letní dort s tvarohem
Přidáno 20. 7. 2025 10:28:25
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 27 minutami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 29 minutami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 44 minutami
Francouzské řízečky
parisn8 před 45 minutami
Třešňový sirup
Libotovska před 2 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 3 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 11 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 14 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 15 hodinami
Tématické fráze:
muffiny bez vajec,
muffiny bez mléka,
muffiny bez lepku,
zdravé muffiny bez lepku,
jablkové mufiny,
muffiny bez vajec a mléka,
mufiny bez vajec,
recept na muffiny bez mléka,
mufiny bez mléka,
mufiny bez lepku,
muffiny z jablek,
recept na muffiny bez vajec,
muffiny bez vejce,
muffiny bez lepku a mléka,
recepty bez lepku a mléka,
muffiny bez mléka a vajec,
recept na muffiny s jablky,
muffiny bez lepku, vajec,
muffiny bez vajec mouky a mleka,
zdrave jablkové muffiny
Suroviny:
jablko,
šťáva citronová,
cukr,
mouka bezlepková,
xanthan,
skořice,
prášek do pečiva,
olej,
voda
Komentáře (6)
Je to látka přírodního původu, polysacharid získáváný fermentací glukózy nebo sacharózy. V potravinářství se používá jako zahušťovadlo zejména v mléčných výrobcích (E415).