Bramborové knedlíky, které mě dostaly...
Oblíbenou přílohou českých jídel jsou knedlíky. Kromě kynutých a karlovarských si můžete připravit i bramborové. S těstem se musí pracovat rychle, protože má tendenci řídnout, ale s naším receptem se vám jistě povedou.
Suroviny pro 3 kusy
3 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 9 237 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,36 g |
Tuky | 19,62 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 419,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: ProŽeny.cz, autor receptu je Magdalena Hendrychová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2013 20:02
martiline: Moc jsi mě potěšila, že jsi vyzkoušela a s úspěchem
3. 1. 2013 19:51
Výborné knedlíky. Nejsem moc kamarádka s vařením knedlíků ve vodě, tady mi vyhovuje, že jsou vařené v páře a jsou moc a moc dobré. Jiné už nedělám. Navíc je pro mne výhodou, že nemusím vařit brambory den předem ...
27. 10. 2012 12:31
ahoj lidičky,tak i já jsem se dnes po dlouhé době odhodlala znovu zkusit knedlíky,které jsem nedělala,právě z důvodu rozvaření se a slizu .Tak jsem dnes ke kachně neodolala a koukla na net a našla vaše stránky a tak mi držte palečky,snad neznehodnotím oběd pro miláčka,který se na to moc těší.
24. 9. 2012 17:20
bara.it: Barborko moc mě potěšilo, že se knedle povedly a chutnaly tak, jako nám. Díky za fotečku
24. 9. 2012 09:49
Ivetko, tak tyhle knedliky dostaly i me. Priprava je opravdu rychla a snadna a chut na jednicku. Takze bodik ti zaslouzene patri13 a dovoluji si pridat i fotku
18. 3. 2012 11:48
Ivetko opravdu skvělé knedlíky, dneska jsem je dělala
20. 2. 2012 22:26
To musím někdy vyzkoušet
19. 2. 2012 20:19
Recept ukládám, příležitostně vyzkouším +10
Jani: Máš pěkné fotky
Jani: Máš pěkné fotky
19. 2. 2012 15:33
Jani super a vždyť je máš krásné, co to meleš, brepto? Jsem ráda, že Vám chutnaly. Díky za vyzkoušení
19. 2. 2012 14:22
Ivet, přidávám ti foto knedlíků a výpečků se špenátem. Knedlíky mi mrchy trochu praskly, dělala jsem je na páře v parním hrnci. Celou dobu vypadaly super, jak jsem optevřela víko, splaskly a praskly. Nicméně musím říct, že mají nejlepší chuť bramborových knedlíků, jaké jsem kdy dělala-teda i prasklé. Příště je určitě budu dělat zase a počkám chvíli, než je otevřu. Díky za recept
19. 2. 2012 12:32
Další způsob jak dostat do drahé polovičky bramboryIvetko,knedlíky vypadají moc dobře a recept se mi líbí-díky za něj+9
19. 2. 2012 00:55
Vypadají dobře8
19. 2. 2012 00:36
spagetka: taky jsem se kdysi na nic moc neptala, ale neměla jsem tu možnost. U nás býval kuchař hlavně táta a naši se rozvedli, když mi bylo 7 let, to ti mne ještě vaření nějak nezajímalo!. A matka na mne neměla nervy cokoliv mne naučit, takže jsem samouk a učím se tady
18. 2. 2012 23:29
Já taky nevím, proč ocet Ale vím, že od teď budu dělat bramborový knedle takto a na páře
18. 2. 2012 21:09
Jana Remkova:a víš že mamka i babička dávaly dycky do těsta ocet a mě nikdy nenapadlo se zeptat proč
Jinak recept znám a
Jinak recept znám a
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 16 minutami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 20 minutami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 11 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 14 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 14 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 14 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 14 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 14 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zatáhnout maso? Díky osvědčenému postupu získá nahnědlou kůrčičku a výbornou chuť
Zbylé knedlíky snadno ohřejeme, nejlépe to jde nad párou. Začátečníkům poradíme, jak to udělat, aby po ohřátí chutnaly jako čerstvé
Dokonalé vepřové na houbách: Jakou část masa do něj použít a čím směs ochutit, aby byl výsledek perfektní
Další recepty
Tématické fráze: nejlepsi bramborove knedliky recept nejlepší bramborové knedlíky-recept nejlepší bramborové knedlíky nejlepsi bramborovy knedlik bramborové knedlíky v páře bramborový knedlík nejlepší bramborové knedlíky bramborove knedle bramborový knedlík na pare bramborové knedlíky na páře výborné bramborové knedlíky bramborový knedlík v páře bramborový knedlík vařeny v páře bramborový knedlík s práškem do pečiva bramborové knedlíky recept bramborové knedlíky s kypřícím práškem nejlepší recept na bramborové knedlíky vynikajici bramborovy knedlik bramborové knedlíky s práškem do pečiva bramborové knedlíky s práškem do pečiva
Suroviny: brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, kypřící prášek do pečiva, ocet
Bramborové knedlíky, které mě dostaly...
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMpR
67 názorů