Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 529 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,16 g |
Tuky | 28,12 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 26,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice v květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jlr2
Moje poznámka
Brokolice v květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jlr2
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 19 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 35 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 11 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 13 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z květáku a brokolice,
květák a brokolice,
jídla z brokolice a květáku,
květák a brokolice recepty,
recepty z brokolice a kvetáku,
kvetak brokolice,
jidlo z brokolice,
recepty květák brokolice,
květák a brokolice recept,
květák s brokolicí,
recept na květák a brokolici,
brokolice jako květák,
recept z brokolice a kvetaku,
brokolice květák,
brokolice a květák,
brokolice recepty,
recept brokolice a kvetak,
brokolice v květáku,
recepty brokolice květák,
květák brokolice recept
Suroviny:
květák,
brokolice,
vejce,
smetana,
sůl,
ořech muškátový,
pepř
Komentáře (39)
Jinak je to velmi chutné,určitě zase udělám, už budu vědět jak na to