Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 383,38 g |
| Tuky | 176,84 g |
| Vláknina | 29,78 g |
| Cholesterol | 1,27 g |
| Sodík | 7,77 g |
| Sůl | 17,85 g |
| Sacharidy | 135,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečeme hovězí a jehněčí maso, přidáme byliny, česnek, ocet, kapary, koření a sůl. Přidáme několik lžic vody či vývaru a dusíme přibližně 20 minut.
Krok 2: Přidáme vepřové maso a necháme zvolna vařit asi 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Přidáme zbývající masa a necháme zvolna vařit dalších 10 minut.
Krok 3: Přidáme všechny zbývající přísady a podle potřeby přidáme vodu. Necháme zvolna vařit, dokud není zelenina měkka, dle chuti osolit. Podáváme horké s několika plátky avokáda a s bílou rýží.
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Moje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 5 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 7 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 1 hodinou
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 3 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 4 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 4 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 6 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 6 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak rezat maso,
polevka sancocho,
sankocho,
san cocho,
jak řezat hovězí maso,
sansocho,
jak řezat maso po,
karibské maso jehněčí,
san cocho jidlo,
pokrm sancocho,
sancocho polévka recept,
dušená salsa,
vepřovo-jehněčí klobásy,
kilo jehněčího,
jak řezt hovězí maso,
dominikanska kuchyme,
sancocho,recept,
kuřecí maso 7 bylin
Suroviny:
maso jehněčí,
klobása,
bůček,
maso hovězí,
kuře,
žebra,
šunka,
citron,
česnek,
olej,
pepř zelený,
cibule,
celer řapíkatý,
brambory,
kapary,
kukuřice sterilovaná,
koření oregáno,
tymián,
koriandr,
ocet,
tabasco
Komentáře (6)
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.