 
		
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 383,38 g | 
| Tuky | 176,84 g | 
| Vláknina | 29,78 g | 
| Cholesterol | 1,27 g | 
| Sodík | 7,77 g | 
| Sůl | 17,85 g | 
| Sacharidy | 135,51 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na oleji opečeme hovězí a jehněčí maso, přidáme byliny, česnek, ocet, kapary, koření a sůl. Přidáme několik lžic vody či vývaru a dusíme přibližně 20 minut.
	Krok 2: Přidáme vepřové maso a necháme zvolna vařit asi 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Přidáme zbývající masa a necháme zvolna vařit dalších 10 minut.
	Krok 3: Přidáme všechny zbývající přísady a podle potřeby přidáme vodu. Necháme zvolna vařit, dokud není zelenina měkka, dle chuti osolit. Podáváme horké s několika plátky avokáda a s bílou rýží.
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Moje poznámka
					 
				
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 10 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 11 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 12 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 12 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 12 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 12 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 13 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 13 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak rezat maso, 
						
						
							polevka sancocho, 
						
						
							sankocho, 
						
						
							san cocho, 
						
						
							jak řezat hovězí maso, 
						
						
							sansocho, 
						
						
							jak řezat maso po, 
						
						
							karibské maso jehněčí, 
						
						
							san cocho jidlo, 
						
						
							pokrm sancocho, 
						
						
							sancocho polévka recept, 
						
						
							dušená salsa, 
						
						
							vepřovo-jehněčí klobásy, 
						
						
							kilo jehněčího, 
						
						
							jak řezt hovězí maso, 
						
						
							dominikanska kuchyme, 
						
						
							sancocho,recept, 
						
						
							kuřecí maso 7 bylin
						
					
						Suroviny:
						
							maso jehněčí, 
						
						
							klobása, 
						
						
							bůček, 
						
						
							maso hovězí, 
						
						
							kuře, 
						
						
							žebra, 
						
						
							šunka, 
						
						
							citron, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř zelený, 
						
						
							cibule, 
						
						
							celer řapíkatý, 
						
						
							brambory, 
						
						
							kapary, 
						
						
							kukuřice sterilovaná, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							tymián, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							ocet, 
						
						
							tabasco
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (6)
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.