Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 533 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Vk2
Moje poznámka
Pohanka s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Vk2
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 10 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 48 minutami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 1 hodinou
Belgické vafle
ne.honzula12 před 4 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 4 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 5 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 6 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 7 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s pohankou,
krůtí prsa s pohankou,
krutí s pohankou,
maso s pohankou,
pohankove rizoto s krutim masem,
recepty s krůtím masem,
pohanka s masem,
rizoto s krútím masem,
recepty z pohanky,
pohanka k masu,
kruti pohankove rizoto,
pohanka recepty,
krůtí prsa pohanka,
rizoto s krutom masem,
pohanka recept,
pohánka maso,
kroupy s krůtím masem,
recept na pohanku s masem,
recept pohanka maso,
kruty maso s pohankou
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
koření kari,
kmín drcený,
pepř,
víno bílé,
solamyl,
mrkev,
ředkev bílá,
pohanka,
cibulka jarní
Komentáře (12)
rec. je