Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 131 kJ / 1 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 87,86 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 161,74 g |
Postup přípravy
Varením dule naberajú oranžovú farbu, ja som ich však musela obrať predčasne, predpokladám, že kvôli tomu stmavli len mierne.
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kdoulový krém - polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLlG
Moje poznámka
Kdoulový krém - polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLlG
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Surimi salát
Sahula před 6 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 17 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 39 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 45 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 54 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 56 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 2 hodinami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 3 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 16 hodinami
Tématické fráze:
kdoulový rosol,
kdoulový sýr,
rosol z kdoulí,
sup pure zeleninovy,
kdoulová marmeláda,
marmeláda z duly,
kdoulove pyre,
kdoule řez,
ako uvarit dule,
pálenka z kdoule,
kdoulová pálenka,
kdoulový sýr z pyré,
rosol z kdoule,
krém z kdoule,
kdoule rosol recepty,
kdoulový rosol recept,
kdoule recept,
kdolový sýr,
kdoule,
kdoulovy dzem vdomaci pekarne
Suroviny:
kdoule,
voda,
skořice,
koření hřebíček,
cukr vanilkový,
cukr,
citron,
škrob kukuřičný,
šlehačka
Komentáře (12)
Ale gaštany a dule nemôžeš porovnávať.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kdoulo%C5%88_obecn%C3...
príp. googluj, veď to vieš...