Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 114 kJ / 983 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,14 g |
| Tuky | 10,85 g |
| Vláknina | 19,58 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 1,91 g |
| Sacharidy | 97,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Moje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 11 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 14 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 22 minutami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 5 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 5 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 5 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 6 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 6 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 6 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky s bramborem,
dusene hovezi,
jaká příloha k duš. na mrkvi,
dusene hovezi maso s bramborem,
hovězí kližka s bramborem,
hovězí maso s bramborem,
opecene brambory priloha,
hovezi dusene maso,
hovězí duš.na cibulce,
tarhoňa z bramborem
Suroviny:
kližka hovězí,
brambory,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
kmín celý,
skořice,
protlak rajčatový,
bujón,
ořechy piniové,
pepř drcený,
sůl,
olej olivový,
petrželka hladkolistá
Komentáře (8)
krásný recept, a to foto