Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 114 kJ / 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,14 g |
Tuky | 10,85 g |
Vláknina | 19,58 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 97,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Moje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 7 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 8 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 9 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky s bramborem,
dusene hovezi,
jaká příloha k duš. na mrkvi,
dusene hovezi maso s bramborem,
hovězí kližka s bramborem,
hovězí maso s bramborem,
opecene brambory priloha,
hovezi dusene maso,
hovězí duš.na cibulce,
tarhoňa z bramborem
Suroviny:
kližka hovězí,
brambory,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
kmín celý,
skořice,
protlak rajčatový,
bujón,
ořechy piniové,
pepř drcený,
sůl,
olej olivový,
petrželka hladkolistá
Komentáře (8)
krásný recept, a to foto