Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 983 kJ / 1 908 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 256,90 g | 
| Tuky | 75,65 g | 
| Vláknina | 14,49 g | 
| Cholesterol | 480 mg | 
| Sodík | 1,34 g | 
| Sůl | 3,00 g | 
| Sacharidy | 45,01 g | 
Postup přípravy
V papiňáku na rozehřátém oleji nacháme zesklovatět nadrobno nakrájenou druhou cibuli, vložíme roládu a prudce ze všech stran osmahneme. Krok 4: Podlijeme 150ml vařící vody a pokud budeme přidávat bujón, rozdrobíme ho. Hrnec zajistíme tlakovou poklicí a od doby varu dusíme na mírném plameni 35minut(připravujeme-li z plece, podlijeme 200ml vody a dusíme 45minut). Krok 5: Hrnec ochladíme, odpustíme případný zbytek tlaku a hrnec otevřeme. Měkkou roládu vytáhneme, odstraníme provázek, nakrájíme na námi požadované porce a uchováme v teple. Šťávu dle potřeby dochutíme. Krok 6: Plátky rolády klademe na nahřátý talíř, přiložíme přílohu, například šťouchané brambory a přelíváme vydušenou šťávou.
Zveřejněno 7. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřová roláda pro nenáročné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GPk
Moje poznámka
					 
				
Vepřová roláda pro nenáročné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GPk
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 6 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 7 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřová roláda, 
						
						
							vepřová roláda z plecka, 
						
						
							co varit z plece, 
						
						
							vepřové v papiňáku, 
						
						
							vepřová roláda z papinaku, 
						
						
							vepřová roláda recept, 
						
						
							katův šleh kuřecí, 
						
						
							jak na masovou roládu čím ji upevnit, 
						
						
							roláda z vepřové plece, 
						
						
							co se dá vařit v papináku, 
						
						
							jak upevnit roládu, 
						
						
							nenarocne na ingredience, 
						
						
							rolada v papinaku, 
						
						
							vepřová rolada , hořtice, 
						
						
							vepřové rolády, 
						
						
							veprova  v papinaku, 
						
						
							recepty na vepřové rolády, 
						
						
							rolada z veproveho masa v tlakaci, 
						
						
							roláda z plecka bez náplně, 
						
						
							vepřové roládky v tlakovém hrnci
						
					
						Suroviny:
						
							kýta vepřová, 
						
						
							cibule, 
						
						
							marmeláda rybízová, 
						
						
							hořčice kremžská, 
						
						
							olej, 
						
						
							bujón zeleninový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							voda
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
	 
 
 
Komentáře (34)
proti receptu a dalším fotkám nemám vůbec nic.Je to určitě moc dobrá roláda a ráda ji podle vás uvařím.Jen mě osobně vadí ta sklenice a kelímek položené na takovém krásném mase.
Jde nafotit i jinak,ne?
Co říkáš na tu náplň
Jani Pá-proč si myslíš,že mám tu náplň tak"chudobnou"
Andri-je to taková pikantní,navinulá chuť,která krásně po uležení a bez většího množství jiných dalších surovin do náplně hezky vynikne.Tuhle kombinaci ráda používám jak do rolád,tak i do různých šťáv a omáček
Miszo,Betyno-budu ráda,jestli vyzkoušíte
Všem velké díky za moc hezké komentíky a bodíky
Monika17 - pravdu máš děvče