Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,58 g |
Tuky | 23,17 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,20 g |
Sacharidy | 33,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka od babičky Konečné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjAO
Moje poznámka
Zelňačka od babičky Konečné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjAO
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 13 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 13 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 5 minutami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 7 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 9 minutami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 52 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 1 hodinou
Italské plněné placky
Lucie1001 před 3 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 5 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 6 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 11 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 13 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka na bílo,
zásmažka do zelňačky,
zelnacka s hotoveho zeli,
zelňačka od babičky,
bíla zelnacka jak od babicky,
zásmažka na zelnacku,
babicovy dobroty domaci zelnacka,
zelňačka s octem,
domaci zelnacka od babicky,
top zelňačka,
ocet do zelnacky,
bílá zelňačka od babičky,
kysaná zelňačka,
zelňačka od od babicky,
do zelnacky i vodu ze zelí?,
domácí zelnacku od babičky,
bila zelnacka dle babixkx,
zelňačka bez zasmazky,
zelňačka ze sačku,
zelňačka z zelí ze sačku
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
ocet,
smetana na vaření
Komentáře (4)