Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 070 kJ / 1 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,68 g |
Tuky | 50,35 g |
Vláknina | 41,34 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 259,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2022 16:19
7. 12. 2022 15:40
7. 12. 2022 14:40
7. 12. 2022 13:45
1. 2. 2022 10:36
výborný recept, jen moje zjednodušení a naopak snad dle mého dochucení bramborového těsta.
Já nejprve uvařím to uzené maso a pak do toho vývaru dám vařit ty okrůžlané brambory. Tím využiju vývar který po uvaření v něm brambory a vznikne mi i základ na uzenou polévku, který pak upravím podle potřeb.
Takto uvařené brambory mají zajímavou chuť toho uzeného a nejní jen ,,bramborová,, . Ostatní postup mám stejný jak je v tomto inspirativním bezva receptu. Používám vlastně uzené mírně tučné žebra, aby to nebylo jen ,,suché uzené maso. Ale to si každý podle chuti a tradic upraví.
,,toš tak,,
3. 10. 2021 15:47
19. 1. 2019 21:18
Takže Puňta je o tom, že buď klasika brambory den předem nebo z horkých, ale pak nesmí nikde na nic čekat
19. 1. 2019 18:15
No, možná je Punťa zakopaný v rcp už tady: "Vodu slijeme, brambory rozmačkáme a necháme jen chvilku odstát."
19. 1. 2019 17:19
19. 1. 2019 16:47
19. 1. 2019 16:07
9. 1. 2013 17:54
8. 1. 2013 12:10
8. 1. 2013 11:38
8. 1. 2013 11:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 13 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 19 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 47 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Další recepty
Tématické fráze: plněné bramborové knedlíky knedlíky se špenátem špenátové knedlíky knedlík se špenátem bramborové knedlíky špenátové bramborové knedlíky špenát s bramborovým knedlikem bramborové knedlíky s uzeným uzené maso bramborový knedlík špenát bramborový knedlík špenát,uzené plněné bramborové knedlíky uzeným špenát a bramborový knedlík bramborové knedlíky s uzeným masem a špenátem plnene spenatove knedliky bramborové knedliky plněné plněny bramborový knedlík s uzeným špenát s uzeným bramborové knedlíky plněné uzeným spenatovy bramborovy knedlik špenát s bramborovými knedlíky
Suroviny: brambory, mouka hrubá, vejce, sůl, špenát mražený, cibule, sádlo, česnek, maso uzené, sůl, cibule, sádlo
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjZL
40 názorů