Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 070 kJ / 1 929 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 93,68 g | 
| Tuky | 50,35 g | 
| Vláknina | 41,34 g | 
| Cholesterol | 416 mg | 
| Sodík | 2,02 g | 
| Sůl | 5,01 g | 
| Sacharidy | 259,30 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjZL
Moje poznámka
					 
				
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjZL
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 5 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 6 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 6 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 7 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 7 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							plněné bramborové knedlíky, 
						
						
							knedlíky se špenátem, 
						
						
							špenátové knedlíky, 
						
						
							knedlík se špenátem, 
						
						
							bramborové knedlíky, 
						
						
							špenátové bramborové knedlíky, 
						
						
							špenát s bramborovým knedlikem, 
						
						
							bramborové knedlíky s uzeným, 
						
						
							uzené maso bramborový knedlík špenát, 
						
						
							bramborový knedlík špenát,uzené, 
						
						
							plněné bramborové knedlíky uzeným, 
						
						
							špenát a bramborový knedlík, 
						
						
							bramborové knedlíky s uzeným masem a špenátem, 
						
						
							plnene spenatove knedliky, 
						
						
							bramborové knedliky plněné, 
						
						
							plněny bramborový knedlík s uzeným, 
						
						
							špenát s uzeným, 
						
						
							bramborové knedlíky plněné uzeným, 
						
						
							spenatovy bramborovy knedlik, 
						
						
							špenát s bramborovými knedlíky
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							mouka hrubá, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							špenát mražený, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							česnek, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sádlo
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
	 
 
	 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (44)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
výborný recept, jen moje zjednodušení a naopak snad dle mého dochucení bramborového těsta.
Já nejprve uvařím to uzené maso a pak do toho vývaru dám vařit ty okrůžlané brambory. Tím využiju vývar který po uvaření v něm brambory a vznikne mi i základ na uzenou polévku, který pak upravím podle potřeb.
Takto uvařené brambory mají zajímavou chuť toho uzeného a nejní jen ,,bramborová,, . Ostatní postup mám stejný jak je v tomto inspirativním bezva receptu. Používám vlastně uzené mírně tučné žebra, aby to nebylo jen ,,suché uzené maso. Ale to si každý podle chuti a tradic upraví.
,,toš tak,,
No, možná je Punťa zakopaný v rcp už tady: "Vodu slijeme, brambory rozmačkáme a necháme jen chvilku odstát."
Takže Puňta je o tom, že buď klasika brambory den předem nebo z horkých, ale pak nesmí nikde na nic čekat