Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 374 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 32,84 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Moje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 14 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky se zelím,
hovězí plátky na žampionech,
hovězí plátky pečené,
pečené hovězí se zelím,
hovězí se zelím,
hovězí plátky se se zelim,
platky se zelim,
hovězí a bílé zelí,
bílé zelí s žampiony,
pečené hovězí plátky,
bílé zelí k huse,
hovězí plátek se zelím,
hovězí plátky na víně se žampiony,
pečené hovězí plátky se zampiony,
pečené hovězí se žampiony,
hovezi platky se zampiony v troube,
hovězí plátky se žampiony,
se zelím a žampiony,
recepty z pekigskeho zeli,
hovězí se žampiony a zelím
Suroviny:
maso hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
zelí pekingské,
žampióny,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (6)