Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Punčové řezy jako z cukrárny

Punčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat stejně jako ty z cukrárny. Jsou snadné na přípravu, krásně šťavnaté a voní po rumu.

Hodnocení receptu je 5,0 (145×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby odležení

65 min (60 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby odležení)

16. 12. 2008 13:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 524 kJ / 3 950 kcal
Bílkoviny106,80 g
Tuky77,60 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 999 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy703,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chutnají jako ty kupované :-)

Polevu dělávám od oka, ale můžete vyzkoušet jednu zdejší -

www.toprecepty.cz/recept/7958-citronova-pol... , jen doporučím - tekutinu přidávejte po menším množství, protože přidat další pak můžete vždycky. Ale naopak už to nejde, museli byste zahušťovat dalším cukrem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

11. 3. 2012 18:53

cath...gratulujem , recept mas na fb topreceptov

michaela

22. 2. 2012 17:21

dekuji,uz jsem je delala 15minut na 150,takze priste zkusim tech 5 na 180,ale nepovedly se mi,pri peceni se mi nadelaly bubliny a testo zustalo nizke a toho rozvaru mne zustalo strasne moc nepouziteho,tak nevim zda jsem neco nedelala spatne,omlouvam se,ale jsem naprosty laik

cathleen cathleen

21. 2. 2012 09:04

michaela: omlouvám se za pozdní odpověď, nebyla jsem tu. Jestli to ještě pomůže, péct asi na 180°C pár minut (možná i méně, než 5) - každá trouba peče jinak a je třeba pláty nepřepéct, nevysušit;-)

Sarovka

20. 2. 2012 10:56

Uloženo, dcera punčové řezy miluje a když vidím tu spoustu komentářů a fotografií, je čas vyzkoušet.:-K

michaela

20. 2. 2012 09:32

jeste by me zajimalo jak dlouho a na kolik stupnu mam pect

cathleen cathleen

19. 2. 2012 09:32

Jenny: Jani, parádní! Za foto díky:-K

Jenny

19. 2. 2012 09:12

cathleen,přidávám foto,jestli nevadí,mám je i na svém profilu,ale jsou to ty tvoje a já tam mám ještě řez...jsou opravdu moc dobré,mě se líbily,až se naležely,kousíček,co jsem si odložila byl perfektní až na 3 den ráno...:-)):yes:;-)

buksy

17. 2. 2012 09:41

cathleen:
Moc děkuju. Určitě brzy vyzkouším.. :-)

anita

14. 2. 2012 21:54

cathleen:já kupuji polevu přímo punčovou ,na slovensku je moc dobrá a bez práce

cathleen cathleen

9. 2. 2012 12:09

Buksy: Tak, tohle by měl být základní recept:
150 g práškového cukru, 1 lžíce horké vody, 2 lžíce rumu, lžička solamylu.
Práškový cukr a solamyl umícháme (utřeme) dohladka s horkou vodou a rumem. Pokud je poleva moc hustá, můžeme několik kapek vody přidat.

cathleen cathleen

9. 2. 2012 10:34

Buksy: :-)dělávám ji od oka, ale vydrž, prosím - během dopoledne to vypíšu sem i do receptu z nějaké osvědčené knížky, ju?;-)

Buksy

8. 2. 2012 18:07

Můžu poprosit aspoň přibližně o bližší rozpis polevy? R8da bych vyzkoušela, ale nemám vůbec tušení, jak na tu polevu. Smíchat cukr a solamyl, pak přidávat vodu? A toho solamylu asi kolik? Stejně jako cukru, polovinu, pár lžiček.. Nerada bych to tou polevou pokazila a opravdu nemám tušení, jak na ni.
Děkuju moc.:-)

cathleen cathleen

24. 1. 2012 12:57

Eva: Evi, to mě moc těší, že se řezy povedly:-8:-)

Eva

24. 1. 2012 12:44

www.toprecepty.czmoc ráda jsem vyzkoušela váš recept a je moc dobrý, vřele doporučuji všem, Jinak já ho peču běžně, jen jsem měla trochu složitější receptík, tak moc děkuji za ten váš je to skvělý a chutný dortík.:-):yes:

Pajaja

13. 1. 2012 12:55

cathleen: děkuji Ti velice a u nás jsou vážně moc oblíbené. :-K

1 9 10 11 12 13 19

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: punčové řezy puncove rezy recept punčové řezy jako z cukrárny punčový řez punčové řezy na plech punčový řez recept recept na puncove rezy puncovy dort recept na puncovy rez punčové řezy cukrářské výborné punčové řezy recept punčové řezy recepty výborný punčový dort punčový zákusek punčový dort recept recept punčový řez recepty puncove rezy punčove řezy jak na to punčový řezy nejlepsi puncove rezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, potravinářské barvivo, marmeláda rybízová, voda, cukr, kyselina citronová, rumové aroma, cukr moučkový, voda, šťáva citronová, solamyl

TopRecepty.cz

Punčové řezy jako z cukrárny

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8VG