Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Punčové řezy jako z cukrárny

Punčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat stejně jako ty z cukrárny. Jsou snadné na přípravu, krásně šťavnaté a voní po rumu.

Hodnocení receptu je 5,0 (145×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby odležení

65 min (60 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby odležení)

16. 12. 2008 13:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie16 524 kJ / 3 950 kcal
Bílkoviny106,80 g
Tuky77,60 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 999 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy703,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chutnají jako ty kupované :-)

Polevu dělávám od oka, ale můžete vyzkoušet jednu zdejší -

www.toprecepty.cz/recept/7958-citronova-pol... , jen doporučím - tekutinu přidávejte po menším množství, protože přidat další pak můžete vždycky. Ale naopak už to nejde, museli byste zahušťovat dalším cukrem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michal1979

5. 3. 2021 19:49

Hele, ja teda jako nejsem kuchar ani cukrar, ale zkusil jsem to podle tohoto receptu a kdybyste nekdo potreboval dlazebni kostky, tak napiste. Ted uz jen doufam, ze tim nakrmim alespon slepice.

cathleen cathleen

15. 9. 2020 17:11

JaninajaninaJanina: a já se vždycky podivuji komentářům podobným tomuhle vašemu... Sladké moučníky nepeču (to s kynutým je to jinak), tyhle řezy jsou jedny z mála, které se u nás pekly často - a nikdy se mi nestalo, že by se piškot nepovedl. Vždy jsem byla přesvědčená, že když už já, tak ho zvládne "levou zadní" úplně každý :-D

JaninajaninaJanina

15. 9. 2020 16:42

Já se musím těch, co jim to nevyšlo zastat. Protože já mám již dost odpečeno a tohle těsto není opravdu nic moc, škoda

cathleen cathleen

21. 6. 2020 14:26

Kuchar_Biba: doufám, že poslední věta vašeho příspěvku má být nadsázka...
Tyhle řezy už nepeču, zákusky jíme málokdy. Ale kdysi jsem je pekla celkem pravidelně - na vánoce, synovi k narozkám, voněly a chutnaly u nás minimálně 10-15x. A nepamatuji se, že by se někdy stalo, že by se jakkoliv nepovedly. Tak moc jsou snadné:-! (já totiž žádná cukrářka nejsem, kynuté pečení mi jde nesrovnatelně lépe. )

srettka: díky :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 6. 2020 12:30

Kuchar_Biba: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to bude fakt rukama :-D

srettka

21. 6. 2020 00:23

Kuchar_Biba: to bude spíš rukama, než receptem. Tahle uživatelka je známa svým pekařským uměním a troufám si říct, že je to zdejší pekařský guru. A s ohledem na hodnocení a počet sdílení si jsem jistá, že recept bude v pohodě:-)

Kuchar_Biba

21. 6. 2020 00:11

Orion1: máte pravdu, strávil jsem tím takového času a musím říct, že tohle je opravdu ten nejhorší recept na cokoliv, co jsem za svoji bohatou kariéru viděl a pekl. Budu se stydět to vyhodit i do popelnice, aby se toho někdo nelekl! :-//:-//:-//

Terniko

12. 4. 2020 20:27

:yes:

Lubalek Lubalek

22. 11. 2019 20:42

Ahoj, jsou fakt skvělé!!
Akorát na pleši to moc nešlo, tak jsem raději pekl na plechach:-D Ale aspoň se pracuje s úsměvem ;-)

martinice

19. 6. 2019 13:25

Vždy peču na pečícím papíru. :yes::yes::yes::yes:

Orion1 Orion1

20. 4. 2019 21:45

Ja tedy musim rict že těsto je katastrofa. Všude se to lepí, nevim jestli je to má chyba či co, ale platy jsem zatížila chci sundat závaží a on mi korpus zůstal na tom :-//

cathleen cathleen

20. 4. 2019 13:13

Orion1: vymazat a vysypat.

Orion1 Orion1

20. 4. 2019 11:23

Můžu ještě vědět jestli plechy na korpus vymazavate a vysypete necim nebo jen pecici papir ?

cathleen cathleen

18. 4. 2019 09:45

Orion1: plech klasika, cca 35x25 cm, upečené pláty piškotu jsou opravdu nízké - každý na jedno patro punčového řezu.

Orion1 Orion1

18. 4. 2019 08:05

Zdravím.
Jak velký plech ma byt na ty platy ?

1 2 3 4 5 19

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: punčové řezy puncove rezy recept punčové řezy jako z cukrárny punčový řez punčové řezy na plech punčový řez recept recept na puncove rezy puncovy dort recept na puncovy rez punčové řezy cukrářské výborné punčové řezy recept punčové řezy recepty výborný punčový dort punčový zákusek punčový dort recept recept punčový řez recepty puncove rezy punčove řezy jak na to punčový řezy nejlepsi puncove rezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, potravinářské barvivo, marmeláda rybízová, voda, cukr, kyselina citronová, rumové aroma, cukr moučkový, voda, šťáva citronová, solamyl

TopRecepty.cz

Punčové řezy jako z cukrárny

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8VG