Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka, vonící paprikou a cibulí, nás krásně zahřeje a skvěle si na ní pochutnáme. Přitom není složitá na přípravu, ani náročná na suroviny. Snadno ji zvládne i kuchař začátečník. Ke konci vaření do ní přidáme na kolečka nakrájené párky.

Hodnocení receptu je 5,0 (171×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 12. 2008 15:59

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 365 kJ / 804 kcal
Bílkoviny24,39 g
Tuky65,26 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 873 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy28,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hrabje.bas

14. 2. 2016 09:32

No, tak tímto způsobem nenee, tak se vaří BLAFY.:-/

cathleen cathleen

2. 2. 2016 16:37

assot: a já za zprávu:-K

assot

2. 2. 2016 15:58

Doděláno,ochutnáno je vynikající, dík za recept :yes::-)

TomRaptor

19. 8. 2015 22:41

FrantaCV: Ten příspěvek s jíškou je "malinko" mimo, protože v receptu se dělá... ;-)

FrantaCV

19. 8. 2015 13:30

Super, jen na to mléko jsem neměl odvahu. A místo mouky lze také použít světlou jíšku.:yes:

sorty

20. 1. 2015 08:08

Dělěl jsem ji včara. :-p je vynikající, díky za recept :yes::yes::yes::-)):-p:-p

tominaci

3. 1. 2015 12:18

http://www.toprecepty.cz/recept/3245-frankfurtska-...Dnes jsem vyzkoušel a byl jsem pochválen ženou i synem.:-)):yes:

Martin Nový, Kladno

4. 12. 2014 21:17

Já jsem polívkovej a i frankfurtská je pro mě podle tohoto receptu výborná.

cathleen cathleen

10. 11. 2014 07:09

Ternetka, pionee: :-) :-K

pionee

9. 11. 2014 22:38

Musím poděkovat za tak výborný recept na polévku, skutečně je výborná.:-

Ternetka Ternetka

8. 11. 2014 16:23

Výborná. Po malinké úpravě / párek osmahnu na cibuli, pak mouka.../ Mléko mě zarazilo, ale neodradilo a dala jsem dle receptu! Jinak už ji nedělám! Díky :yes:

cathleen cathleen

6. 11. 2014 14:59

tejaja: diky za záskok ;-)


Michal: Michale, teď už polívku dělávám podle oka, ale typla bych si, že tady to bude něco k 1,5 litru. Párky jsou v ní spíš pro ovonění, jinak je řidší a my doma ji jíme jen s rohlikem ;-)

tejaja tejaja

6. 11. 2014 13:58

Michal: Nie som autorka, ale ak sa vám zdá málo párkov, tak si pridajte. :-) Recept nie je dogma. Ovšem je to polievka, a párky sú tam len jednou zo zložiek, nie dominantnou položkou. :-)

Michal

6. 11. 2014 12:51

Ahoj, jen dotaz. Možná hloupej, ale kolik litrů na vývaru na toto množství surovin? Na třeba 2l mi příjde množství párku málo:-):-p
Díky

cathleen cathleen

8. 8. 2014 11:24

Luděk: díky. :-)

1 2 3 4 5 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: franfurska polevka franfurtská polévka recept na frankfurtskou polévku frankfurtská polévka s párkem frankfurtska frankfurska polevka franfurtská polévka recept franfurska polivka franfurktská polévka franfurská polévka recept frankfurtska polivka franfurtska poleva frantfurská polevka frankfutská polévka frakfurtská polévka franktfurtská polévka frantfurtská polévka frankurtská polévka frankfurtska polevka podle pohlreicha framfurska polevka

Suroviny: sádlo, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, vývar masový, pepř mletý, vegeta, mléko, párky, nať petrželová

TopRecepty.cz

Frankfurtská polévka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6VE