Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Navíc přidaná zelenina prospěje vašemu zdraví.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Moje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 13 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 16 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 27 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 33 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
vepřová pečeně recepty,
bratislavská vepřová kýta,
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
vepřová pečeně na smetaně,
vepřová kýta po bratislavsku,
bratislavská vepřová plec,
bratislavska hovezi pecene,
špikovana vepřova pečeně,
bratislavská kýta,
maso po bratislavsku,
vepřové maso po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřová pečeně recept,
recepty z vepřové pečeně,
kýta po bratislavsku,
vepřová po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku
Suroviny:
maso vepřové,
slanina uzená,
smetana zakysaná,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sádlo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
ocet,
máslo,
voda,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ořech muškátový,
jalovec
Komentáře (9)