Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 0,66 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 37,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Moje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 16 hodinami
Tématické fráze:
burgundské hovězí,
hovězí burgundské na víně,
hovězí bourguignon,
hovězí burgundské,
burgundske maso,
hovězí kýta po burgundsku,
burgundská vepřová kýta,
hovězi bourgignon,
boeuf bourguignon,
burgunskě hovězí,
hovězí po burbunsku,
boeuf bourguignon recept,
francouzská kuchařka julie child,
hovězí burgignon,
hovězí burgundská,
burgunské hovězího masa,
hovězí po francouzku,
burgundske,
burgundská hovězí,
burgundske hovězí maso
Suroviny:
kýta hovězí,
bůček vepřový uzený,
cibulka,
bouquet garni,
sádlo,
víno červené,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (19)
P.S. Mrkev dávám taky, i když v původním receptu psaná není