Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 425 kJ / 2 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,24 g |
Tuky | 17,65 g |
Vláknina | 84,80 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 6,92 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 384,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka se zelím a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKDn
Moje poznámka
Pohanka se zelím a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKDn
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 6 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 8 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 12 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
pohanka se zelím,
pohanka s uzeným masem,
pohanka s uzeným,
skvělé recepty z pohanky,
zapečená pohanka s uzeným masem,
pohanka zelí,
uzené maso se zelím,
pohanka recepty,
zapečená pohanka s uzeným,
kroupy se zelím a uzeným,
pohanka a zeli,
pohanka s kysaným zelim,
recept pohanka se zelim,
pohanka s masem,
kroupy s uzeným masem,
pohanka se zelim a slaninou,
zelí a pohanka,
pohanka recepty zeli,
recepty z pohanky,
pohanka zapečená s kysaným zelím
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
maso uzené,
pohanka,
sůl,
pepř,
cukr,
kmín celý,
olej
Komentáře (6)