Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 523 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,51 g |
Tuky | 36,84 g |
Vláknina | 2,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 6,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný lilek se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgEv
Moje poznámka
Marinovaný lilek se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgEv
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 8 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 22 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 25 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 53 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek se špenátem,
marinovany lilek,
recepty s lilkem,
bramboracky s lilku,
lilek kytka,
lilek marinovany v česneku,
grilovaný lilek nálož,
marinovaný špenát v jogurtu,
cuketa lilek špenat,
kytka lilek,
lilek marinovaný,
cuketa se špenátem a bramborovým knedlíkem,
"lilek" "špenát" recepty,
chocolate talířky,
lilky se spenatem
Suroviny:
lilek,
sůl,
olej olivový,
koření provensálské,
česnek,
chilli,
omáčka sojová,
sůl,
gustin
Komentáře (38)
Jani,jestli Ti někdy zbyde olej ze sušených rajčat a nedělá Ti zle čenek,tak k tomu přidej pár prolisovaných stroužků a lilek do toho přes noc nalož