Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný lilek se špenátem

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

17. 7. 2013 12:50

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 523 kJ / 364 kcal
Bílkoviny1,51 g
Tuky36,84 g
Vláknina2,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy6,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiroval mne opět Egypt, kde se podobná kolečka lilku podávala ke snídani a já se ho mohla ujíst:-). Ingredience egyptského lilku neznám, tak jsem trochu experimentovala a moc jsem si pochutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 7. 2013 12:48

kamila29: děkuji za vyzkoušní:-)

kamila29

30. 7. 2013 12:37

Vyzkoušeno a mohu doporučit, moc dobrý :yes:. S bagetou výborná letní večeře.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2013 22:56

petram: Moc děkuji!!!

petram petram

28. 7. 2013 20:21

Jani, výborný recept. Lilek mám moc ráda a "přímořské" marinované variace přímo zbožňuji. Doma jsme si moc pochutnaly. Přidávám fotky a bodík. :yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 7. 2013 10:44

;-)

pipre pipre

19. 7. 2013 09:35

Musí to být dobré. Zkusím, jen budu šetřit olejem, 3-4 lžíce jsou pro mne moc.:yes:+...už jsem dala bod dřív.

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 7. 2013 19:47

nigina: Děkuji!!:-) No, ten špenát k tomu byla taková z nouze ctnost;-)

nigina

18. 7. 2013 19:09

mňááááám:-p tak toto sú moje dve asi najoblubenejšie zeleniny, ale nikdy mi nenapadlo ich kombinovať. no a aká to bola chyba!!! ;-) Tak veru, už aj som si recept vtrepala do hlavy a po nákupe sa do toho pustím. Určite to bude skvelé, dík za receptuš:-K, a jasne že +:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 23:26

aisha:;-):-))

aisha

17. 7. 2013 23:22

Jani, pekny receptik..lilek mam doma, ze bych si ho rano nalozila? Delas mi chute..;-):-K:yes:

Masula Masula

17. 7. 2013 22:24

Tak to musí chutnat skvěle:yes:,zítra si koupím lilek a vyzkouším;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 21:55

Anna Kocikova: Joo, ten mi zbyde!;-) Já si totiž v Bille nechám naložit na váhu rajčata, pak nechám zvážit a pak si nechám dolít olej:-D. To je vyčůrané, co?:-D Díky za tip;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 7. 2013 21:50

S tím špenátem bych si moc pochutnala:-p:yes::yes:
Jani,jestli Ti někdy zbyde olej ze sušených rajčat a nedělá Ti zle čenek,tak k tomu přidej pár prolisovaných stroužků a lilek do toho přes noc nalož:-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 20:27

chocolate: Tak pak mi napiš, jestli v tom byl rozdíl;-). Já nevím, nezkoušela jsem to tak, jako ty:-))

chocolate chocolate

17. 7. 2013 20:17

magdalenka:Já už jsem ho párkrát dělala, ale nikdy mě to moc neoslovilo.Buď už je ze mě velká holka, která pozná, co je dobré..nebo jsem konečně narazila na "můj" recept:-).
Jani, přidám ti foto druhého lilku, který jsem naložila na zítra;-), musím vyzkoušet i to delší marinování.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený lilek se špenátem marinovany lilek recepty s lilkem bramboracky s lilku lilek kytka lilek marinovany v česneku grilovaný lilek nálož marinovaný špenát v jogurtu cuketa lilek špenat kytka lilek lilek marinovaný cuketa se špenátem a bramborovým knedlíkem "lilek" "špenát" recepty chocolate talířky lilky se spenatem

Suroviny: lilek, sůl, olej olivový, koření provensálské, česnek, chilli, omáčka sojová, sůl, gustin

TopRecepty.cz

Marinovaný lilek se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgEv