Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 565 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,34 g |
Tuky | 73,33 g |
Vláknina | 7,33 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 58,46 g |
Postup přípravy
Dochutíme solí a podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 26. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí játra na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKQD
Moje poznámka
Hovězí játra na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKQD
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 59 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra,
hovezi játra recepty,
hovězí játra recept,
recept na hovezi jatra,
játra na paprice,
recepty na hovězí játra,
recepty hovězí jatra,
recepty z hovězích jater,
jak uvařit hovězí játra,
recept hovězí játra,
játra recepty,
recept z hovezich jater,
hovězí játra na přírodno,
kuřecí játra na paprice,
co uvařit z hovězích jater,
játra hovězí,
recepty hovězí játra na horcici,
hovězí játra na smetaně,
hovězí na paprice,
hovězí játra na kmíně
Suroviny:
játra hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
mouka polohrubá,
smetana,
hořčice plnotučná,
bujón
Komentáře (4)