Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 1. 2014 20:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 872 kJ / 1 643 kcal
Bílkoviny244,93 g
Tuky15,91 g
Vláknina40,85 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 583 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy81,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

15. 1. 2014 21:14

HankaPu: Ráda Tě tu vidím ;-):-K Selský hrnec mají u nás v Domácích potřebách, já jsem ho dostala vloni k narozeninám a je super :yes:

HankaPu HankaPu

15. 1. 2014 21:10

Jaruš, moc pěkný recept:yes:, ukládám si ho. A kde se sežene ten nádherný selský hrnec ? :yes: +

maris maris

15. 1. 2014 21:07

Jaruško, moc povedené:-p;-):-):yes:+7

suslajda suslajda

15. 1. 2014 20:57

Moc pěkně připravené hovězí, selský hrnec mám tak vyzkouším:yes::yes:

zizala zizala

15. 1. 2014 20:47

spagetka: To nevím, s pomalým hrncem nemám zkušenosti. Třeba někdo poradí.

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 1. 2014 20:46

Moc hezky připravená dobrota:-p:yes::-K
Líčka jsou u nás velice málo,ale kližka to jistí;-)

spagetka::-D:-DLadi,tak to asi bude stejné,jako u nás;-)Jen co je morek na talířku,zlatoušek nelení,okoření a bez ničeho ho slupne:-*

spagetka spagetka

15. 1. 2014 20:41

S tím morkem souhlasím, protože na to mám strávníka rovnou doma u sporáku a jak se to dovaří, tak.... neubráním :-D:-D:-D:-D
Poslyš, na tohle by šel i ten pomalý hrnec, ne? Vypadá to dobře. :-p:-p:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem

Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá

TopRecepty.cz

Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bpv2