Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 872 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,93 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 81,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.mlsoty.estranky.cz/
Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2014 21:14
HankaPu: Ráda Tě tu vidím Selský hrnec mají u nás v Domácích potřebách, já jsem ho dostala vloni k narozeninám a je super
15. 1. 2014 21:10
Jaruš, moc pěkný recept, ukládám si ho. A kde se sežene ten nádherný selský hrnec ? +
15. 1. 2014 21:07
Jaruško, moc povedené+7
15. 1. 2014 20:57
Moc pěkně připravené hovězí, selský hrnec mám tak vyzkouším
15. 1. 2014 20:47
spagetka: To nevím, s pomalým hrncem nemám zkušenosti. Třeba někdo poradí.
15. 1. 2014 20:46
Moc hezky připravená dobrota
Líčka jsou u nás velice málo,ale kližka to jistí
spagetka:Ladi,tak to asi bude stejné,jako u násJen co je morek na talířku,zlatoušek nelení,okoření a bez ničeho ho slupne
Líčka jsou u nás velice málo,ale kližka to jistí
spagetka:Ladi,tak to asi bude stejné,jako u násJen co je morek na talířku,zlatoušek nelení,okoření a bez ničeho ho slupne
15. 1. 2014 20:41
S tím morkem souhlasím, protože na to mám strávníka rovnou doma u sporáku a jak se to dovaří, tak.... neubráním
Poslyš, na tohle by šel i ten pomalý hrnec, ne? Vypadá to dobře.
Poslyš, na tohle by šel i ten pomalý hrnec, ne? Vypadá to dobře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 39 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 17 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sváteční den začíná dobrou snídaní. Na Den matek mohou snídani pro maminku připravit i děti
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpv2
37 názorů