Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Moje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 8 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 10 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 10 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 11 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 11 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 12 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 12 hodinami
Tématické fráze:
švédské hovězí,
švédský hovězí plátek,
hovězí maso po švedsku,
hovězí po švédsku,
svedske recepty,
hovezi maso minutky,
švédská kuchařka,
švédské vepřové maso,
hovězí švédská,
hovězí plátek po švédsku,
naložená zvěřina,
hovězí na brusinkách,
maso naložené ve víně,
maso dvou barev vino brusinky,
švédské těstoviny,
švédské plátky,
hovezi platky na vine s brusinkami,
minutky z hoveziho masa postupy,
hovězí maso s brusinkami,
hovězí na víně a brusinkách
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené,
koření na zvěřinu,
pomeranče,
med,
máslo,
sůl,
brusinky,
hořčice,
olej,
pórek
Komentáře (10)
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.