Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Moje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 19 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
švédské hovězí,
švédský hovězí plátek,
hovězí maso po švedsku,
hovězí po švédsku,
svedske recepty,
hovezi maso minutky,
švédská kuchařka,
švédské vepřové maso,
hovězí švédská,
hovězí plátek po švédsku,
naložená zvěřina,
hovězí na brusinkách,
maso naložené ve víně,
maso dvou barev vino brusinky,
švédské těstoviny,
švédské plátky,
hovezi platky na vine s brusinkami,
minutky z hoveziho masa postupy,
hovězí maso s brusinkami,
hovězí na víně a brusinkách
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené,
koření na zvěřinu,
pomeranče,
med,
máslo,
sůl,
brusinky,
hořčice,
olej,
pórek
Komentáře (8)
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.