Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Moje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Nejnovější recepty
Kokosové sušenky
Přidáno před 39 minutami
Drážďanská štóla
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 12 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 9 minutami
Jehněčí guláš
stanavokr před 1 hodinou
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 3 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 9 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 9 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 9 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 11 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 12 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 12 hodinami
Tématické fráze:
švédské hovězí,
švédský hovězí plátek,
hovězí maso po švedsku,
hovězí po švédsku,
svedske recepty,
hovezi maso minutky,
švédská kuchařka,
švédské vepřové maso,
hovězí švédská,
hovězí plátek po švédsku,
naložená zvěřina,
hovězí na brusinkách,
maso naložené ve víně,
maso dvou barev vino brusinky,
švédské těstoviny,
švédské plátky,
hovezi platky na vine s brusinkami,
minutky z hoveziho masa postupy,
hovězí maso s brusinkami,
hovězí na víně a brusinkách
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené,
koření na zvěřinu,
pomeranče,
med,
máslo,
sůl,
brusinky,
hořčice,
olej,
pórek
Komentáře (10)
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.