Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 672 kJ / 3 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,88 g |
Tuky | 221,97 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 195,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Moje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 9 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 10 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 11 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 11 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 12 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 13 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 13 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 14 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 14 hodinami
Tématické fráze:
noky se salátem,
noky z hladké mouky,
noky z mouky,
pařížské koule,
odpalovane noky,
recepty na noky,
noky z odpalovaného těsta,
noky s parmezán,
bešamelové noky,
noky recepty,
noky se sunkou s besamelovou omáčkou,
noky,
jak na noky,
noky recept,
velké noky,
noky,z,hladke,mouky,
noky s mlékem,
noky top,
pařížské sýry,
pařížská omáčka recept
Suroviny:
mléko,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
sýr nastrouhaný,
žloutek,
smetana na vaření,
šunka,
máslo,
sýr
Komentáře (18)
Inak je veľmi zaujímavé sledovať ich, ako sa varia.