Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasický hospodský guláš (vídeňský)

Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku.

Hodnocení receptu je 4,9 (414×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 100 min

130 min (30 min příprava + 100 min tepelná úprava)

10. 3. 2009 22:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 473 kJ / 1 308 kcal
Bílkoviny114,78 g
Tuky54,36 g
Vláknina41,12 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 454 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy79,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

10. 1. 2013 22:42

spagetka:Do guláše klasik hovězího podle mě patří, do guláše z vepřového ho nedávám.Ale já jsem pouhý amatér.

spagetka spagetka

10. 1. 2013 22:40

chocolate:já podle druhu guláše, ale taky do nějakého ho dám

chocolate chocolate

10. 1. 2013 22:36

lomačka:I já dávám do guláše protlak, dávám přímo na tuk,tím ztratí kyselost.Recept je výborný:yes:.

Eliza Eliza

10. 1. 2013 22:07

lomačka: Protože do něj patří;-). A jakpak ty vaříš guláš...??:-O

lomačka

10. 1. 2013 20:02

Proč dáváš protlak do guláše?
:-O:-O

kofola kofola

29. 12. 2012 16:43

Vždy jsem si myslel že nejlepší guláš dělám já.Teď se hluboce kaju.Prostě bašta.Jdu si nandat další talíř.

Adelka21

7. 12. 2012 22:22

Úžasnýý!! Též připisuji do své knihy receptů :)

Mirek

7. 12. 2012 11:39

Delam jen gulas podle tohoto receptu. Ma velky uspech, ze ho musim delat v tom nejvetsim kastrolu co doma mame a jeste je to malo.
Vsichni si ted mysli, ze jsem vyborny kuchar :-)

Nella

6. 12. 2012 14:18

Tááák, jdu na to ;-)

Eliza Eliza

30. 10. 2012 21:09

Už jsem dlouho nereagovala - omlouvám se - a jsem ráda, že je recept přínosný a chutná.:-K

Terka0001

27. 10. 2012 15:36

Místo kližky (manžel jí nesnáší :-(), bylo sice použito vepřové plecko, ale i tak to bylo naprosto luxusní!!!! 70 bodík připsán :yes::yes::yes::yes:

janik

24. 10. 2012 19:30

Právě jsem ho dovařila a dojedla. Byl to můj první ukuchtěný gulášek a musím říct, že byl výborný! Děkuji za super recept:yes:

Verunka

8. 9. 2012 13:25

Gulášek je opravdu vynikající, vřele doporučuji, ale toho protlaku opravdu stačí jen půlka :) skvělej recept :-)

nadula23

24. 8. 2012 11:44

Andrea:Pred rokom som natrafila na tento gulášik na mimibazare a už iný nevarím ,je to fantastická bašta:-p:yes:

Andrea

19. 8. 2012 12:27

Úplně slintám :-p Hned se do něho dneska pustím..

1 15 16 17 18 19 23

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: guláš recept guláš hovězí guláš podle pohlreicha hověži gulaš hospodský hověží guláš hovězí gulaš recept vídeňský hovězí guláš hospodský guláš z vepřového masa recept gulas pravý hovězí guláš hospodský recept na guláš hospodský vepřový guláš hospodský hovězí guláš recept klasický hovězí guláš pravý hospodský vepřový guláš nejlepší pravý maďarský guláš hospodský vepřový guláš recept pravý hospodský hovězí guláš maďarský guláš hospodsky pravý český guláš

Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, česnek, protlak rajčatový, pepř mletý, sůl, majoránka, voda, cibule

TopRecepty.cz

Klasický hospodský guláš (vídeňský)

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkQz