Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasický hospodský guláš (vídeňský)

Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku.

Hodnocení receptu je 4,9 (414×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 100 min

130 min (30 min příprava + 100 min tepelná úprava)

10. 3. 2009 22:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 473 kJ / 1 308 kcal
Bílkoviny114,78 g
Tuky54,36 g
Vláknina41,12 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 454 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy79,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

26. 5. 2009 22:10

A všimni si, že můj komentář je jako první :-D:-D:-D, je super, fakt :yes:

Jenda1 Jenda1

26. 5. 2009 21:59

Eli, to je postup k přípravě guláše podle mého gusta a posílám zaslouženého bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:
Nemám dobrou zkušenost s chlebovou strouhankou:-(. Chuťově je k zahuštění guláše perfektní, ale takto zahuštěný guláš je určený k rychlé konzumaci:-S. Nemůžeš ho nechát uzrát, protože rychle kysne:-(.

Eliza Eliza

22. 4. 2009 21:06

Děkuju...:-):-)

Andrejka

22. 4. 2009 18:14

Vypadá to moc dobře:-pDávám::yes:

Autor

22. 4. 2009 18:13

No dobře to vypadá!!!!!!!:yes::-)

Pejli Pejli

11. 3. 2009 16:39

jj, ta barva!!!!!!!! mnááááám :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2009 11:03

Kdo by neměl, já taky:-((;-)

Eliza Eliza

11. 3. 2009 00:10

Janičko, tenhle guláš je výsledkem dlouhodobých kuchyňských výzkumů s přihlédnutím ke zkušenostem mojí babičky - hostinské kuchařky. Zkoušela jsem různé jiné alternativy, abych se pokaždé pokorně vrátila k této verzi...:-)
Dnes jsem ho musela uvařit na přání svojí holčičky, která po překonané viróze hned po týdnu onemocněla angínou - ale dobré znamení (!) - na tento - a žádný jiný - guláš má pořád chuť!!! :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 3. 2009 22:54

Elizo, bože, to je gulášek! Ta barva!!! Nádhera a tvá nějaká omluva není ale vůbec na místě. Tenhle guláš si ani nemusím ukládat, takový dělám a jen zkouším i jiné varianty.;-):yes::yes:

spagetka spagetka

10. 3. 2009 22:20

Nemáš se co omlouvat, guláš je přece základem každé české kuchyně a fotka je inspirující :-p:yes:

1 21 22 23

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš recept guláš hovězí guláš podle pohlreicha hověži gulaš hospodský hověží guláš hovězí gulaš recept vídeňský hovězí guláš hospodský guláš z vepřového masa recept gulas pravý hovězí guláš hospodský recept na guláš hospodský vepřový guláš hospodský hovězí guláš recept klasický hovězí guláš pravý hospodský vepřový guláš nejlepší pravý maďarský guláš hospodský vepřový guláš recept pravý hospodský hovězí guláš maďarský guláš hospodsky pravý český guláš

Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, česnek, protlak rajčatový, pepř mletý, sůl, majoránka, voda, cibule

TopRecepty.cz

Klasický hospodský guláš (vídeňský)

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkQz