Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 366 kJ / 3 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,75 g |
Tuky | 156,50 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 375,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvedené suroviny vymícháme v těsto, které má takovou, řekla bych, skoro až gumovou konzistenci a skvěle se s ním pracuje.
Krok 2: Vyválíme na plát a rádýlkem krájíme na tyčinky.
Krok 3: Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 10 - 15 minut.
Zveřejněno 28. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
Moje poznámka
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 20 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 7 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 7 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 7 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 8 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 8 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 8 hodinami
Tématické fráze:
zelné tycinky,
zelňáky rychlovka na plech,
zelne slane tycinky,
tyčinky ze zelí,
slané tyčinky se kysaným zelím,
tyčinky s kysaným zelím,
tvrdé tyčinky na chroupání,
zelné tyčinky recept,
výborné křupavé zelnáky k vínu,
slané zelné tyčinky,
slane tycinky z kysaného zelí,
tyčinky z kysaného zelí,
zelné čtverečky k vínu,
slané tyčinky se zelím,
zelne susenky,
zelné pečivo k pivu,
tyčinky kyselé zelí,
zdravé tyčky,
zdravé slané tyčky recept,
cuketové tyčky
Suroviny:
zelí kysané,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
kmín celý,
koření
Komentáře (22)
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe