Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,64 g |
| Tuky | 18,25 g |
| Vláknina | 29,94 g |
| Cholesterol | 1,85 g |
| Sodík | 788 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 76,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřová játra s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrQX
Moje poznámka
Pikantní vepřová játra s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrQX
Nejnovější recepty
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 36 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 32 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 33 minutami
Buchty na páře
Merylas před 33 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 33 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 34 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 34 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 1 hodinou
Tématické fráze:
vepřová játra s houbami,
vepřová játra,
játra na hřibech,
pikantní vepřová játra,
vepřová játra na houbách,
vepřová játra recept,
pikantní vepřová játra recepty,
veprova jatra recepty,
játra s brambory s houbami,
vepřové játra,
pikantní vepřová játra na houbách,
játra s houbami,
veprove jatra s houbami,
jatra s hřiby,
houbové recepty,
vepřová játra na hřibách,
vepřové játra na hřibech,
dušená játra s houbama,
vepřová játra s kuskusem,
játra s hřibama
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cuketa,
houby,
rajče cherry,
olej,
mouka hladká,
kečup ostrý,
česnek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)