Polévka z řeřichy a ředkviček
Řeřicha je oblíbená pro svou výraznou kořenitou chuť a aroma. Je nabitá vitamíny a minerály a s ostatní neméně výraznou zeleninou, tvoří bohatý základ této famózní polévky. Tato polévka je nejen lahodná, ale také velmi jednoduchá na přípravu,
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 568 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,51 g |
Tuky | 6,74 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 58,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z řeřichy a ředkviček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wv5z
Moje poznámka
Polévka z řeřichy a ředkviček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wv5z
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 29 minutami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 17 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 17 hodinami
Tématické fráze:
nať z ředkviček
Suroviny:
řeřicha,
ředkvičky,
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
kurkuma,
česnek,
cibule,
smetana
Komentáře (2)