Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 661 kJ / 1 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,62 g |
| Tuky | 15,69 g |
| Vláknina | 43,50 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 184,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňový bulgur s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PZP
Moje poznámka
Dýňový bulgur s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PZP
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 5 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 6 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 7 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 5 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 7 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 8 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 8 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 8 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 8 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 8 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 8 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 8 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 9 hodinami
Tématické fráze:
hokaido s quinoou,
recepty s quinoou,
bulgur s hokaido,
recepty z bulguru,
recept z bulguru,
dýně s s bulgurem,
dýňový salát s bulgurem,
bulgur s plechem,
recepty s bulgurem,
dýňové burgur,
rizoto z bulguru a quiony,
bulgir squinnou,
bulgur s quioou,
dinovy bulgur,
bulgur s quinoou-recepty,
bulgur s parmezán,
dýňový salát s quinoou,
bulgur s parmazanem
Suroviny:
bulgur,
quinoa,
dýně hokkaido,
cuketa,
cibule,
olej olivový,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
parmazán
Komentáře (3)