Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 892 kJ / 4 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,62 g |
Tuky | 214,57 g |
Vláknina | 86,23 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 621,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicový koláč s kokosovo - mandlovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoBy
Moje poznámka
Skořicový koláč s kokosovo - mandlovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoBy
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 6 minutami
Segedínský guláš
Kajkajak před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 7 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 10 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 12 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 12 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 13 hodinami
Tématické fráze:
kokosovomandlová drobenka recept,
dia kolac s kokosem,
kokosovo-skoricove kostky,
dia kokosový koláč,
tvarohovy kolac pro cukrovkare,
skoricový koláč s s drobenkou,
mandlová drobenka,
koláč s mandlovou drobenkou,
kokosovomandlova babovka,
drobenka mandlová,
skoricovy koláč,
kokosová koláč s drobenkou,
broskvový koláč s mandlovou drobenkou,
palačinky ze spaldove mouky,
recepty mandlová buchta,
recepty z mandlové mouky,
koláč z mandlové mouky,
ovocný koláč s mandlovou drobenkou,
skoricovy kolac s drobenkou,
recepty na kolace pro cukrovkare
Suroviny:
banán,
cukr třtinový,
mouka špaldová hrubá,
vejce,
olej kokosový,
kypřicí prášek bez fosfátů,
skořice mletá,
vanilkové aroma,
sůl,
cukr třtinový,
vločky ovesné,
mandle sekané,
kokos strouhaný,
mouka špaldová hrubá,
skořice,
ghee
Komentáře (3)
Třtinový cukr není vhodný pro cukrovkáře a špalda pro celiaky.
Jinak koláč je jistě moc dobrý