Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Silvie

28. 10. 2009 19:57

Moc moc dobré,rodina se olizovala až za ušima!děkuju za super receptík.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2009 13:25

Ireno, my to máme taky moc rádi, tak ať i vám doma chutná!!;-)

Irena70

15. 10. 2009 10:33

Zrovna tohle mám dneska v plánu dělala jsem už několikrát a je to fakt dobrota

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2009 13:07

Ivo, díky za fotky a doufám, že chutnalo, nám teda tady ta "nádivka" chutnala hodně.;-)

Ivana79 Ivana79

22. 9. 2009 10:57

Tak myslím,že toto už nepotrebuje ďalší komentár,pridávam fotky a samozrejme bod.Výborné:yes::-p:-pUrobila som k tomu Šťavnatý vitamínový šalát podle Naďi Konvalinkové:-8

Zuzinka

14. 9. 2009 12:47

A já nevěděla co dnes uvařit ;-) Stačí otevřít "TOPÍKY" a hned je to jasný :-))
Super receptík, takové mám ráda :yes: Díky!

Lasix

9. 9. 2009 11:43

:yes::yes::yes: Mňááám, už teď se mi sbíhají sliny... :-p

loribert loribert

29. 8. 2009 14:14

Tak to bude parada, to udelam co nejspis:yes::yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 8. 2009 18:59

Jiřinko, díííky!!:-):yes:

jjiirka59 jjiirka59

27. 8. 2009 18:40

Bylo to výborné dělala jsem to v něděli a byla pochvala

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 7. 2009 15:36

smuuko, to je fajn, že dětem chutná, to mám radost!!:-8

smukoo smukoo

31. 7. 2009 13:52

:-8 :-p ... teda môžem povedať, že sa to stalo tuším teraz najoblúbenejšie jedlo mojich troch synov ... dnes to robím už tretí raz a to za 10 dní ... dnes im to robím s korením pizza, čo jedlu dodalo výraznejšiu chuť - rišo :yes::-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 4. 2009 16:09

Marti díky, to je dobré vědět, ikdyž ta paní šéfová v tom malém obchůdku mne zná, určitě by mne upozornila, ale i tak děkuji!!;-)

Marta Marta

24. 4. 2009 11:50

Koukla jsem do posledního čísla a druhé číslo (Chalupářské hodování) vyjde 25.5.:-!:-!:-))

dzungila

22. 4. 2009 22:45

No to vypadá fakt lákavě! Taky ty časopisy vůbec neznám, ale budu po nich koukat a hned zítra se půjdu do trafiky zeptat, jestli je vůbec vedou a třeba jim i nějaký zbyl.:-8
:yes:Bodík je samozřejmostí a hned příští týden vyzkouším.:-D

1 9 10 11 12 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm