Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2009 19:57
Moc moc dobré,rodina se olizovala až za ušima!děkuju za super receptík.
15. 10. 2009 13:25
Ireno, my to máme taky moc rádi, tak ať i vám doma chutná!!
15. 10. 2009 10:33
Zrovna tohle mám dneska v plánu dělala jsem už několikrát a je to fakt dobrota
22. 9. 2009 13:07
Ivo, díky za fotky a doufám, že chutnalo, nám teda tady ta "nádivka" chutnala hodně.
22. 9. 2009 10:57
Tak myslím,že toto už nepotrebuje ďalší komentár,pridávam fotky a samozrejme bod.VýbornéUrobila som k tomu Šťavnatý vitamínový šalát podle Naďi Konvalinkové
14. 9. 2009 12:47
A já nevěděla co dnes uvařit Stačí otevřít "TOPÍKY" a hned je to jasný
Super receptík, takové mám ráda Díky!
Super receptík, takové mám ráda Díky!
9. 9. 2009 11:43
Mňááám, už teď se mi sbíhají sliny...
29. 8. 2009 14:14
Tak to bude parada, to udelam co nejspis
27. 8. 2009 18:59
Jiřinko, díííky!!
27. 8. 2009 18:40
Bylo to výborné dělala jsem to v něděli a byla pochvala
31. 7. 2009 15:36
smuuko, to je fajn, že dětem chutná, to mám radost!!
31. 7. 2009 13:52
... teda môžem povedať, že sa to stalo tuším teraz najoblúbenejšie jedlo mojich troch synov ... dnes to robím už tretí raz a to za 10 dní ... dnes im to robím s korením pizza, čo jedlu dodalo výraznejšiu chuť - rišo
26. 4. 2009 16:09
Marti díky, to je dobré vědět, ikdyž ta paní šéfová v tom malém obchůdku mne zná, určitě by mne upozornila, ale i tak děkuji!!
24. 4. 2009 11:50
Koukla jsem do posledního čísla a druhé číslo (Chalupářské hodování) vyjde 25.5.
22. 4. 2009 22:45
No to vypadá fakt lákavě! Taky ty časopisy vůbec neznám, ale budu po nich koukat a hned zítra se půjdu do trafiky zeptat, jestli je vůbec vedou a třeba jim i nějaký zbyl.
Bodík je samozřejmostí a hned příští týden vyzkouším.
Bodík je samozřejmostí a hned příští týden vyzkouším.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 36 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 57 minutami
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hrníčkové recepty a chyby při jejich přípravě: Hrnky nejsou vhodnou odměrkou
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů