Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 811 kJ / 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,91 g |
| Tuky | 47,11 g |
| Vláknina | 20,12 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 40,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Moje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 23 minutami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 1 hodinou
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 18 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 18 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 19 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 20 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 21 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 21 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 22 hodinami
Tématické fráze:
kebab recept,
domácí gril na kebab gyros špízy a celé kuře,
zeleninový dort,
domácí gril na kebab, gyros, špízy a celé kuře,
kebab,
omáčka na kebab,
kebap recept,
kebab foto,
kebab omáčka,
recepty na dypy,
dypy,
recepty kebab,
zeleninove dorty,
peceme kebab,
omacka do kebab,
jídlo kebab,
kebab jídlo,
kebab recepty,
jakou použít marinádu do kebabu,
dypy omáčky
Suroviny:
lilek,
cuketa,
cibule červená,
žampióny,
rajče cherry,
olivy černé,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný červený,
česnek,
koření gyros,
pepř,
sůl,
smetana zakysaná,
sýr niva,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
žampióny
Komentáře (8)
Nejsem fanouškem, přebírání cizích nazvu na něco, co s tím vůbec nesouvisí! To jako kdyby Angličan převzal název knedlo vepřo zelo, a vepřo zaměnil za rybu!
Ukládám, brzy udělám a bodík je tam, šikulko!
Tohle jídlo jsem měla poprvé v jedné restauraci blízko nás (Bílá vrána, Praha 3), kde je skvělý šéfkuchař a já se od té doby pokouším o něco podobného...
Děkuji za body a ať vám chutná!!
Vše umocňují krásné fotky.
Posílám bodíka.