Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 811 kJ / 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,91 g |
| Tuky | 47,11 g |
| Vláknina | 20,12 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 40,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Moje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 14 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 14 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 3 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 3 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 3 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 3 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 3 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 3 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Tataráček
magdalenka před 3 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 3 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kebab recept,
domácí gril na kebab gyros špízy a celé kuře,
zeleninový dort,
domácí gril na kebab, gyros, špízy a celé kuře,
kebab,
omáčka na kebab,
kebap recept,
kebab foto,
kebab omáčka,
recepty na dypy,
dypy,
recepty kebab,
zeleninove dorty,
peceme kebab,
omacka do kebab,
jídlo kebab,
kebab jídlo,
kebab recepty,
jakou použít marinádu do kebabu,
dypy omáčky
Suroviny:
lilek,
cuketa,
cibule červená,
žampióny,
rajče cherry,
olivy černé,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný červený,
česnek,
koření gyros,
pepř,
sůl,
smetana zakysaná,
sýr niva,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
žampióny
Komentáře (8)
Nejsem fanouškem, přebírání cizích nazvu na něco, co s tím vůbec nesouvisí! To jako kdyby Angličan převzal název knedlo vepřo zelo, a vepřo zaměnil za rybu!
Ukládám, brzy udělám a bodík je tam, šikulko!
Tohle jídlo jsem měla poprvé v jedné restauraci blízko nás (Bílá vrána, Praha 3), kde je skvělý šéfkuchař a já se od té doby pokouším o něco podobného...
Děkuji za body a ať vám chutná!!
Vše umocňují krásné fotky.
Posílám bodíka.