Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 811 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,91 g |
Tuky | 47,11 g |
Vláknina | 20,12 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 40,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Moje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 27 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 1 hodinou
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 2 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 5 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kebab recept,
domácí gril na kebab gyros špízy a celé kuře,
zeleninový dort,
domácí gril na kebab, gyros, špízy a celé kuře,
kebab,
omáčka na kebab,
kebap recept,
kebab foto,
kebab omáčka,
recepty na dypy,
dypy,
recepty kebab,
zeleninove dorty,
peceme kebab,
omacka do kebab,
jídlo kebab,
kebab jídlo,
kebab recepty,
jakou použít marinádu do kebabu,
dypy omáčky
Suroviny:
lilek,
cuketa,
cibule červená,
žampióny,
rajče cherry,
olivy černé,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný červený,
česnek,
koření gyros,
pepř,
sůl,
smetana zakysaná,
sýr niva,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
žampióny
Komentáře (8)
Nejsem fanouškem, přebírání cizích nazvu na něco, co s tím vůbec nesouvisí! To jako kdyby Angličan převzal název knedlo vepřo zelo, a vepřo zaměnil za rybu!
Ukládám, brzy udělám a bodík je tam, šikulko!
Tohle jídlo jsem měla poprvé v jedné restauraci blízko nás (Bílá vrána, Praha 3), kde je skvělý šéfkuchař a já se od té doby pokouším o něco podobného...
Děkuji za body a ať vám chutná!!
Vše umocňují krásné fotky.
Posílám bodíka.