Vepřové výpečky na černém pivu
Šťavnaté výpečky při pečení rozvinou svou vůni široko daleko. Inspirujte se tímto receptem a připravte výtečné masové kousky pečené na pořádné dávce cibule, kterou doplňuje nasládlá chuť černého piva.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 831 kJ / 3 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 294,57 g |
| Tuky | 181,87 g |
| Vláknina | 37,10 g |
| Cholesterol | 630 mg |
| Sodík | 880 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 89,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli na půlměsíčky, česnek na plátky, vše osolíme, přidáme koření a dobře promícháme.
Krok 2: Směs uložíme do zapékací mísy, podlijeme pivem, zakryjeme a dáme péct na 160-170 °C asi na 90 minut.
Krok 3: Odkryjeme, zvýšíme teplotu a dopečeme dočervena. Podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Moje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 17 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 11 minutami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 25 minutami
Bavorské vdolečky
Dieta před 1 hodinou
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 3 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 4 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 10 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřové výpečky na pivu,
vepřové výpečky pomalu pečené,
vepřové maso na černém pivu,
vepřové na černém pivu,
vepřové maso na černém pivě,
vypecky z kyty,
vepřové výpečky,
výpečky na pivu,
vepřové na pivu,
vepřové plátky na černém pivu,
vepřové na pivě,
vypecky na pive,
vepřové maso na pivu,
pečené výpečky,
vepřové výpečky na pivě,
vepřové kostky na černém pivu,
vepřová kýta na černém pivu,
maso na černém pivu,
vypecky z veprove kyty,
vepřové na černém pivě
Suroviny:
bůček vepřový,
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
pivo černé,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín celý
Komentáře (17)
Ale i tak nám moc chutnalo.
Jana Pa:Jani,maso můžeš udělat i na sporáku v kastrolu,nebo papińáku a pak část šťávy prudkým varem bez pokličky nechat vydusit
Bod, první, už je tam.