Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 286 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 3,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Osolíme a opepříme, popř. přidáme opatrně trochu vody, aby se zelenina nedělala příliš nasucho. Krok 3: Do vřící osolené vody dáme uvařit těstoviny. Krok 4: Když je zelenina hotová, přendáme ji do užší nádoby, přidáme 1-2 lžíce oleje, natrhané lístky bazalky a umixujeme. Krok 5: Scezené těstoviny promícháme s lilkovým krémem, posypeme sýrem a podáváme.
Zveřejněno 31. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s lilkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NRV
Moje poznámka
Těstoviny s lilkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NRV
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 6 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 6 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 8 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 8 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s lilkovým pestem,
těstoviny s lilkovým pestem a rajčaty
Suroviny:
lilek,
rajče,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
bazalka čerstvá,
sýr gran moravia,
těstoviny
Komentáře (7)