Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské ptáčky z mletého masa

Španělský ptáček je klasický recept z plátků hovězího masa, které jsou naplněné a zamotané. Pokud chcete připravit levnější variantu, zkuste připravit ptáčky z mletého masa. Vznikne skvělý pokrm téměř stejné chuti.

Hodnocení receptu je 5,0 (166×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 6. 2009 20:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 910 kJ / 2 130 kcal
Bílkoviny145,11 g
Tuky143,19 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,34 g
Sůl5,29 g
Sacharidy60,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michala77

20. 2. 2010 22:35

hledala jsem co mám udělat z mletého masa a už to vím, toto je originál, ještě jsem to neviděla už mám na to chuť. Samozřejmě s bodíkem:-K:-p:yes:

Míša

22. 1. 2010 13:48

Výborný recept...oroginální, rychlý, levný a tedˇ budu čekat, jak se bude olizovat i muž až přijde z práce ;-) ...dala jsem bodík i za originalitu, mě by to nenapadlo :-) pěkný den :-))

ja :)

6. 12. 2009 16:41

Do omáčky jsem dala ještě trošku chilli a můžu se užrat!!! SUPER! VYNIKAJICI!! :-)):yes: THANX!!!

Filip Dluhoš

9. 11. 2009 11:50

a naco 2 vajíčka,když se tam má dat jen čtvrtka do každeho kousku...?jinak vyborné!Děkuji

Pavel

10. 10. 2009 12:23

Špagetko, moc děkuji:yes:

Patricie

9. 10. 2009 20:56

Špagetko, děkuji. že si poradila, já chodím k PC až večer.

spagetka spagetka

9. 10. 2009 08:55

Pavle - důležité je, aby ty závitky byly opravdu dobře "utažené", pak rychle je ze všech stran opeč, aby se maso zatáhlo a pak dus do barvičky masa. Přesně ti dobu neodhadnu, máme každý jiný sporák, ale 20 min.by mělo stačit.
Z toho krůtího, co jsem dělala já, byly výborné, ale přece jen je to hodně jemné maso a příště bych k drůbežímu mletému přidala i tak čtvrtku váhy vepřového, aby se s tím lépe pracovalo. Jo a rolování ptáčků jde dobře na pokropené desce a mokrýma rukama - jde to překvapivě snadno ;-):yes:

Pavel

9. 10. 2009 06:44

Prosím, prosím o radu. Jak dlouho ptáčky z mlétého masa dusit? Mám strach aby nebyly syrové, anebo se nerozpadly. Pavel

spagetka spagetka

6. 10. 2009 17:18

Dneska jsem udělala tento nápad a super. Jen jsem ještě přikryla tu směs plátečkem šunky. Jo, mleté bylo krůtí, takže jsem ho okořenila kořením na krůtí:-p:-p:yes::yes:

mirca75 mirca75

3. 10. 2009 16:12

Jendo:-)a tady jsi opravdu o hóóódně přišel:-p:-p:-p.Doporučuji v tomto směru u tebe rychlou nápravu;-):-D a brzy si je uvař.Je to opravdu ohromná dobrota:-p;-).Taky chystám na příští týden jejich repete a už se moc těším:-).

Jenda1 Jenda1

3. 10. 2009 13:15

Jak se mohlo stát, že jsem tak skvělý recept prošvihnul? Vždyť na mletém mase "ujíždím". Patricie, okamžitě to napravuji a posílám 28.bodík.
:-!:-)):yes::yes::yes:

dapru

12. 8. 2009 13:00

Bibinko - děkuji moc za krásné přivítání :-8 a až se trošku zorientuji, tak se pokusím nějaký receptík přidat určitě :yes: :-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

12. 8. 2009 07:54

Pipre. Je to SUPER. Já to vidím až nyní. Poprvé jsem byl ještě na chatě. Nyní chválím, že se něco opakuje, nebo připomíná. O tohle bych nerad přišel. Jako u dapru máme mleté rádi a rádi s ním děláme vše možné. Ale toto jsme nezkusili, ale zkusíme a už vím, že budem dělat. Ty máš +bodík. Václav

Bibinka Bibinka

11. 8. 2009 21:14

Dapru, já tě tady mezi námi vítám a přeji ti, aby se ti tu líbilo jako nám;-)my se zase budeme těšit na nové recepty od tebe:yes:a můžeš brzy začít;-)

dapru

11. 8. 2009 21:08

Dávám bodík, recept mě zaujal už jen dle popisu, mleté maso je i u nás favorit, určitě brzy vyzkouším :-):-)

1 5 6 7 8 9 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté maso recepty recepty z mletého masa spanelske ptacky ptáčci z mletého masa co z mletého masa mletá masa ptacek z mleteho masa ptacky recept mleté vepřové maso recepty ptacky spanelsky ptacek recept na spanelske ptacky španělské ptáčky recept co udělat z mletého masa ptáčci z hovězího masa španělský ptáček z hovězího masa španělský ptáček z mletého mlety spanelsky ptacek recept z mleteho masa vepřové ptáčky, udělat dobrou šťávu

Suroviny: maso mleté, voda, strouhanka, vejce, sůl, pepř mletý, slanina, vejce, okurky sterilované, párky, cibule, hořčice, olej, cibule, mouka, hořčice

TopRecepty.cz

Španělské ptáčky z mletého masa

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oY0N