Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 074 kJ / 2 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 209,93 g |
| Tuky | 96,67 g |
| Vláknina | 101,20 g |
| Cholesterol | 438 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 7,60 g |
| Sacharidy | 101,45 g |
Postup přípravy
Takto připravené ho osmažíme na sádle a vyjmeme ho bokem. (Nejlépe se připravuje v těžkém litinovém hrnci.) Krok 2: Do hrnce po mase vhodíme kostky anglické slaniny, rozpustíme ji a osmahneme na ní krájenou cibuli a drobně krájený celer. Krok 3: Do hrnce vhodíme zpět maso, přilijeme víno a asi 15 minut provaříme. Přidáme rajčata, svázané bylinky, podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme doměkka.
Podáváme s mačkanými brambory.
Zveřejněno 21. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí na rajčatech, s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWEB
Moje poznámka
Dušené hovězí na rajčatech, s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWEB
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 5 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 8 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 9 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 56 minutami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 4 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 4 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 6 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 6 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 6 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 7 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 7 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovezi na rajcatech,
recept na hovězí přední cibule rajčata paprika,
hovězí maso na rajčatech,
dušené hovězí přední,
dušená rajčata,
recepty - dušené přední hovězí maso,
dušené přední hovězí,
recepty na hovezi predni dusene.,
hovězí přední na rajčatech,
hovezi na peprice a rajcatech,
dušené hovězí na paprikách,
hovězí přední dušené recept,
hovězí přední dušené,
recept na dušené hovězí kostky na paprice a rajčatech,
recepty přední hovězí maso dušené,
dušené hovězí na na paprice,
pepřice,
dušené hov maso na rajčatech a paprice,
hovězí na rajčatech a paprikách,
predni hovezi mrkev rajce paprika recepty
Suroviny:
přední hovězí,
slanina anglická,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
víno červené suché,
rajče,
celer,
bouquet garni
Komentáře (4)