Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 398 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
Tuky | 1,21 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový přeliv k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pD12
Moje poznámka
Hříbkový přeliv k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pD12
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
houbový přeliv na maso,
houbový přeliv,
preliv na maso,
přeliv k masu,
recept houbový přeliv,
houby k masu,
houbový přeliv k masu,
smetanovy preliv k masu,
houby jako příloha k masu,
hříbkový přeluiv,
hříbkový přeluiv,
prelivy na maso,
houby priloha k masu,
hřibový přeliv na maso recepty,
maso s s prelivem hub,
houbovy přeliv na maso recepty,
houbovypřeliv,
omacka na preliv,
houbovy přeliv omačka,
houbový přeliv na maso recept
Suroviny:
houba hřib,
mléko nízkotučné,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (2)