Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 398 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,93 g |
| Tuky | 1,21 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový přeliv k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pD12
Moje poznámka
Hříbkový přeliv k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pD12
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 22 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 8 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 9 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 11 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 11 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 12 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 12 hodinami
Tématické fráze:
houbový přeliv na maso,
houbový přeliv,
preliv na maso,
přeliv k masu,
recept houbový přeliv,
houby k masu,
houbový přeliv k masu,
smetanovy preliv k masu,
houby jako příloha k masu,
hříbkový přeluiv,
hříbkový přeluiv,
prelivy na maso,
houby priloha k masu,
hřibový přeliv na maso recepty,
maso s s prelivem hub,
houbovy přeliv na maso recepty,
houbovypřeliv,
omacka na preliv,
houbovy přeliv omačka,
houbový přeliv na maso recept
Suroviny:
houba hřib,
mléko nízkotučné,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (2)