Bylinková játrová omáčka se žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 966 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,14 g |
Tuky | 16,88 g |
Vláknina | 9,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 20,32 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2018 22:21
Jiřka: drůbežímu játru ani játru z králíka sůl vůbec nevadí, spíš lepší chutnají.
15. 1. 2018 17:58
Jiřka: Drůbežím to nevadí, pokud vím.
15. 1. 2018 17:56
Játra před konečnou úpravou NIKDY nesolit !
14. 1. 2018 19:09
Mnam.......
14. 1. 2018 19:07
Škoda,že tu nebyl recept dříve,dnes jsem dělala z krůtích jater,ale nedala jsem bylinkytak příště udělám a jistě tím játrovou omáčku vylepším
14. 1. 2018 18:46
Jana Dorazinová-Remková: ...díky
14. 1. 2018 16:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 minutou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 6 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 8 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: játrová omáčka játrová omáčka z kuřecích jater omáčka s játry a žampionech omáčka se žampiony žampionová omáčka kuřecí játrová omacka se zampiony játrová omáčka z kuřecích jater se žampiony játrová omáčka s žampionama zampiony bylinky játrová omáčka s rozmarýnem omačka se žampiony recepty žampionová omáčka s játrou jatrova omacka na zampionech kureci jatra na zampionech játrová omáčka videorecept játrová omáčka se žampionama zampionova omáčka z čerstvých zampionu
Suroviny: játra kuřecí, žampióny, cibule, česnek, rozmarýn, tymián, sůl, pepř mletý, vývar, olej
Bylinková játrová omáčka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEXN
7 názorů