Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 863 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,50 g |
Tuky | 267,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 6,80 g |
Sůl | 15,75 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Moje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Nejnovější recepty
Quinoa jako salát
Přidáno před 55 minutami
Kvašené zelí
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 23 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 10 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 11 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 12 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 12 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 14 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 14 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 16 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 16 hodinami
Tématické fráze:
spagety se slaninou a zampiony,
těstoviny s pancettou a smetanou,
houby se špagety a smetanou,
recepty se 12 procent smetana,
anglická žampiony smetana těstoviny,
těstoviny se smetanou a slaninou,
tagliatelle s houbami a pančetou,
špagety se slaninou,
śpagety se smetanou a s houbami,
špagety s pančetou,
špagety se špenátem a pančettou
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana,
žampióny,
pancetta,
slanina,
sůl,
pepř,
parmazán,
máslo,
olej
Komentáře (4)
Kvalita stredni = 10,5 - 12 % bilkoviny, kvalita dobra = 13 % bilkoviny, top = 13,5 % a vyse bilkoviny.
Melo by byt oznaceno na zadni strane balicku.
Dalsi zarukou kvality je poznamka - suseny pri nizke teplote a nejlepe, jsou- li razeny pres bronzovou hlavici.
No, logičtější mi přijde prohodit pořadí, že