Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 863 kJ / 2 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,50 g |
| Tuky | 267,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 6,80 g |
| Sůl | 15,75 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Moje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 2 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 20 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 1 hodinou
Jablečné lívance
oldlhot před 2 hodinami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 2 hodinami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 3 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 5 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 14 hodinami
Tématické fráze:
spagety se slaninou a zampiony,
těstoviny s pancettou a smetanou,
houby se špagety a smetanou,
recepty se 12 procent smetana,
anglická žampiony smetana těstoviny,
těstoviny se smetanou a slaninou,
tagliatelle s houbami a pančetou,
špagety se slaninou,
śpagety se smetanou a s houbami,
špagety s pančetou,
špagety se špenátem a pančettou
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana,
žampióny,
pancetta,
slanina,
sůl,
pepř,
parmazán,
máslo,
olej
Komentáře (4)
Kvalita stredni = 10,5 - 12 % bilkoviny, kvalita dobra = 13 % bilkoviny, top = 13,5 % a vyse bilkoviny.
Melo by byt oznaceno na zadni strane balicku.
Dalsi zarukou kvality je poznamka - suseny pri nizke teplote a nejlepe, jsou- li razeny pres bronzovou hlavici.
No, logičtější mi přijde prohodit pořadí, že