Citronové brambory pečené s jarní cibulkou a bylinkami
Pečené brambory, vonící po citronu a bylinkové soli, využijete jako přílohu ke grilovanému masu, nebo jako samostatný pokrm. Vašim strávníkům se po nich budou dělat boule za ušima.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 533 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 1,44 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citronové brambory pečené s jarní cibulkou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Po01
Moje poznámka
Citronové brambory pečené s jarní cibulkou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Po01
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 15 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
Darwin před 1 minutou
Bílková bábovka
Pavluska75 před 25 minutami
Klobásníky
Krista56 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
HarryHole před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 2 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 2 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 2 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 6 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
pečené brambory s bylinkami,
pečené brambory s bylinky,
citronové brambory,
brambory pecene,
pečené brambory recepty,
omyté citrony,
pečené brambory recept
Suroviny:
brambory rané,
citron,
cibulka jarní,
máslo,
kurkuma,
kmín drcený,
sůl bylinková,
olej olivový
Komentáře (3)