Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 558 kJ / 1 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,11 g |
| Tuky | 83,21 g |
| Vláknina | 24,55 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,15 g |
| Sacharidy | 47,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí na hořčici s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EoDW
Moje poznámka
Telecí na hořčici s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EoDW
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovníkové koule
evik_svistik před 8 minutami
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 8 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Tématické fráze:
telecí na hořčici,
telecí na zelenine,
telecí plec recepty,
teleci pečeně na na kořenové zelenině,
teleci plec na zelenine,
telecí maso s kořenovou zeleninou,
telecí kostky na zelenině,
telecí maso na zelenině,
teleci plec se zeleninou,
telecí maso na kořenové zelenině,
plecko na kořenové zelenině,
telecí plecko - recepty
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
mrkev,
celer,
hořčice plnotučná,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
koření nové koření,
smetana ke šlehání,
vývar,
mouka hladká,
Komentáře (2)