Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 526 kJ / 1 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,97 g |
| Tuky | 78,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 528 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 8,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Moje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 3 hodinami
Margot kuličky
Junys před 4 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 4 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 6 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 7 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
slehany mlety řízek,
dietní sekany vepřový rizek,
slehane rizky,
vepřový řízek se sýrem,
syrove veprove rizky,
pečené vepřové řízky se smetanou,
řízek z mletého kuřecího se se sýrem a se smetanou,
šlehaný řízek s mletého masa,
holandsky vepřový řízek,
řízek z mletého masa se sýrem,
řízky se sýrem z mletého vepřového masa,
vepřové řízky se strouhanym se syrem,
maso obalíme ve vejci se smetenou a sýrem,
jak udělat šťavnatý mletý řízek,
veprovy rizek ze sýrem,
pečené rizky se smetanou a sýrem,
mleté řízky na smetaně,
co udělat z tvrdým řízkem,
slehany brambory,
šťavnatý mletý řízek ze se se sýrem
Suroviny:
plec vepřová,
smetana,
sýr hermelín,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
petrželka,
mouka,
vejce,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (22)
moc děkuji za odpověď a hlavně rady
Dej(te) vědět,jak to dopadlo.
Dobrou chuť
Jde to a zkusil jsem na vlastní hu..(tedy ústa).Jen jsem šišku zabalil do alobalu,dal péct v uzavřeném pekáči asi 45 min.na 180 °C,odkryl,oddělal alobal a dopékal na kůrčičku.Šťáva se udržela.Popř.potírám po odkrytí alobalu rozšlehaným vajíčkem.
Zdenek.
Dala jsem jen goudu ,muž Hermelín nejí .
Rozhodně nebyly naposled .Pro mě je mika59 jistotou, která nezklame
DÍKY
Ponorný mixer, zvaný též "tyčák" znám a mám už několikátý
Když ho ale pověřím, že aby zpracoval dohladka půl kila mletého masa a POUZE půl kelímku smetany, tak ve směsi akorát dělá otvory podle svého průměru a v podstatě pracuje pouze jako jakési kulaté šťouchadlo s motorem, v tomto případě takřka zbytečným...
No, asi máte výkonnější udělátko, že