Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 083 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,69 g |
Tuky | 1,10 g |
Vláknina | 24,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 49,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kachní prsa na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4M8
Moje poznámka
Pikantní kachní prsa na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4M8
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 41 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 4 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 5 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa na medu,
kachní prsa recept,
činska kachni prsa,
marináda na kachní prsa,
kachní prsa recept chilli,
čínská kachna na medu,
kachní prsa čínská recept,
kachní prsa na medu a chilli,
čínská kachna na medu,
kachni prsa med recept,
kachní prsa na medu recept,
marináda na kachní prsa na medu,
kachní prsa recept na na medu,
kachní prso recept,
kachní prsa na medu chili,
pikantní kachní prsa recept,
kachní prsa vcelku,
recept kachní prso,
recept kachni prsa na medu,
recept na kachní prsa na medu
Suroviny:
prsa kachní,
voda,
med,
sůl,
chilli,
česnek,
cibule,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (4)