Pivní vrabci
Vepřové pečené na pivu je starobylý recept, kterým i v dnešní době potěšíte své strávníky. Lahodná chuť nejlépe vynikne s tradiční přílohou ve formě knedlíků. Ať již houskových nebo karlovarských.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,74 g |
Tuky | 79,15 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Moje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 12 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 6 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 6 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 7 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 7 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 10 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřoví vrabci,
veprove vrabci,
vepřový vrabci,
vrabci recept,
recept pečení vrabci,
vrabec na pivu,
pivní vrabec,
pečení vrabci,
vrabci z vepřového masa,
vepřové vrabce,
v.vrabci,
vrabci,
vepřový vrabec,
recept vrabci,
vepřové vrabci na pivu,
recepty na -moravsky vrabec,
veprovy vrabec maso,
vepřová plec na pivu,
vrabci ti i ja,
recepty vrabci
Suroviny:
plec vepřová,
pivo světlé,
česnek,
cibule,
sádlo,
sůl
Komentáře (22)