Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lososový steak s černým rybízem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 7. 2009 17:52

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Když jsem dnes seděl u keříku černého rybízu a obíral, omámený 32 stupni horka, napadlo mě nahradit citron, který v některých úpravách k rybě patří, černým rybízem. Je nakyslý a má svou specifickou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janaka janaka

19. 7. 2009 22:34

Teda tu chuť si nedovedu představit:-8,černý rybíz zrovna nemusím:-S:-)),ale fotečky jsou nádherné. že bych si to snad i dala:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 7. 2009 18:39

Jendo, já nemám, co bych dodala, aby to neznělo blbě. :yes::yes: Jsi velký umělec s jídlem;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava lososa úpravy lososa uprava žraloka steaky z ryb losos úprava uprava žraločího masa vaření-úprava lososa úprava steaků úprava losos steak příprava upravaryb vaření úprava lososa carpaccio a priprava masa přípravy žraločích steaků úprava masa steak žralok na grilu steik z tuňák pečení černý rybíz fotečky stek z lososa peceny v troube uprava losos steik

Suroviny: losos, rybíz, sůl, libeček, petrželka zelená, paprika čerstvá červená, koření grilovací, alobal

TopRecepty.cz

Lososový steak s černým rybízem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vm85