Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinové klopsy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2019 16:22

Suroviny

Porce: asi 6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 674 kJ / 2 551 kcal
Bílkoviny37,41 g
Tuky213,63 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 392 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,41 g
Sacharidy77,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je výhodný v tom, že umožňuje využít i trochu podřadnější maso s kostmi, na které moc receptů není a také v tom, že pokrm lze připravit i den předem a pak být - třeba před hosty za hvězdu (můžete se hostům věnovat, nejste uhonění z kuchyně atd.)!

A navíc je to dobrota!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

18. 9. 2019 18:14

Eja57: Díky za komentář. ;-):-8 V tomto receptě název klopsy má naznačit konečný tvar produktu. :-8:-D Recept jsem dostala od manželky jednoho hajného a se sýrem je to dobré, měl by to být někaký lepší tvrdý sýr ( rozhodně né eidam třicítka!;-):-D:-D:-D). Ale nápad s mandlemi nebo ořechy se mi moc líbí, to by určitě fungovalo a bylo moc dobré! :yes:;-):-D Moc zdravím!:-K:-K

MamlajdaD MamlajdaD

18. 9. 2019 18:01

Veronika.Hrozna: Díky za dotaz! Zázvor do klopsů mletý sušený, s čersvým jsem nikdy nezkoušela. :-8 Moc zdravím!:-K:-K

Eja57 Eja57

18. 9. 2019 11:27

"Klopsy" - není pochyb, že jde o kouličky/šištičky z mletého masa ( i rybího). Polská kuchyně speciálně, ekvivalent jsou asi třeba italské frikadelky apod. Teď jsem šmejdila, protože pořád pro mne klopsy jsou podávané teplé v nějaké omáčce - rajčatové, kaparové, smetanové a našla jsem tucet dalších...
A když už mne z klopsů přecházely oči, tak jsem se utvrdila v tom, že tohle jsou kuličky z pečeného mletého masa ze zvěřiny podávané jako pohoštění...ale klopsy je zavádějící název...
( a pomíjím obalení zvěřiny v sýru - představím si pažitku, petrželku, třeba i mleté vlašské ořechy nebo mandle...ale podle mne si zvěřina se sýrem vůbec nerozumí...)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 9. 2019 10:41

Zázvor čerstvý nebo sušený?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zvěřinové recepty top recepty zvěřina zvěřina recepty zvěřina zvěřinová žebra recept pečená žebra ze zvěřiny recept na zvěřinu žebra ze zvěřiny recepty z zvěřiny pečení zvěřiny recepty že zvěřiny recepty na zvěřinu recepty zvěřina recept na pečení zvěřiny nálev na zvěřinu recept zvěřina recepty na peceni zvěřinová pečeně recept recepty že ze zvěřiny zvěřinové recepty na vine co s odřezky ze zvěřiny

Suroviny: česnek, sůl, zázvor, olej, slanina, petržel, víno bílé, máslo, bobkový list, tymián, koření nové koření, rohlík, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Zvěřinové klopsy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/20ZW