Omáčky P a R (párková, pažitková, pikantní rybí, rajčatová se smetanou a rychlá rajská)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 015 kJ / 3 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,24 g |
Tuky | 212,41 g |
Vláknina | 33,17 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 182,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2020 20:01
11. 1. 2020 17:43
11. 1. 2020 13:35
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 14 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 20 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 5 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 5 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 7 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 7 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 7 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 8 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Další recepty
Tématické fráze: omáčky na sádle? z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme studeným vývarem omacka p
Suroviny: nožička vepřová, jíška máslová, masox, sádlo, cibule, zelenina kořenová, smetana, sůl, pepř, mouka, mléko, smetana, mouka, pažitka, máslo, sůl, treska, máslo, mouka hladká, olej, zelenina kořenová, cibule, smetana, vývar, cukr, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, cibule, vývar, rajče, bobkový list, tymián, ocet, smetana, sugo, cibule, pepř, máslo bylinkové, víno červené, cukr, chilli, kůra citronová
Omáčky P a R (párková, pažitková, pikantní rybí, rajčatová se smetanou a rychlá rajská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w33X
3 názory