Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 7. 2009 14:09

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 688 kJ / 881 kcal
Bílkoviny72,44 g
Tuky58,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,68 g
Sacharidy17,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mě inspiroval v časopise Glanc i když jsem ho dost upravila po svém.

Výborný, nic víc není třeba dodávat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

3. 4. 2014 10:13

Tak tohle je také skvělý recept, ozkoušený a výtečný. :-) Moc jsme si pochutnali.

Bibinka Bibinka

23. 8. 2011 13:18

Terko, tak to mám opravdu radost, že jste si pošmákli a ještě děkuji za připomenutí, už jsem to dlouho nedělala, budu muset zopáknout;-)

Terka T.

23. 8. 2011 13:10

Vynikající recept. Jen mi bylo líto, že by zbytek smetany pak letěl do koše, takže jsem vzala celou smetanu a v ní jsem rozmíchala 6 vajec. Všichni jsme si moc pošmákli :yes:

Bibinka Bibinka

22. 5. 2011 19:48

Elisa194:velmi děkuji, to vždycky potěší;-)

Elisa194

22. 5. 2011 11:13

moc povedený receptík, opravdu vynikající jídlo :yes: uděluji bodík ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 4. 2011 11:24

tak nevím co dnes udělám,tolik dobrých receptíků no zatím si ho ukládám;-)+1:yes:

Dana61

20. 4. 2011 10:56

Bibinko, hmmmmmm tak tohle určitě také můžeme:yes::-D

magdalenka magdalenka

18. 4. 2011 14:23

Ja toto robievam podobne - hovoríme tomu francúzske zemiaky s rybou - nedávam Majolku® iba zalievam so smotanou a vajíčkami.
:yes:

Bibinka Bibinka

18. 4. 2011 14:09

Safirah:tak to jsi mě potěšila a koukám, že si se i zaregistrovala, to je fajn;-)

Safirah

18. 4. 2011 13:47

tak před chvilkou jsme dopapali a je to teda luxusní bašta. Určitě ji budu dělat opakovaně.:yes:

Safirah

18. 4. 2011 11:56

Děkuji za další tip, jak udělat pangasiuse. Máme ho moc rádi, ale už mi docházela inspirace.;-) Zrovna se mi zapéká v troubě a už jsem zvědavá jak bude chutnat.

Jaruna18 Jaruna18

27. 3. 2010 21:22

Díky Bibinko,bylo to výborné a jednoduché.Dělala jsem dva pekáčky a byla pochvala.Ta patří Tobě.:yes::yes::-p:-))

Bibinka Bibinka

27. 3. 2010 12:55

Jaruško18, ano, ano brambory syrové:-!Ono se to upeče společně stejně dlouho. Tak dobrou chuť;-)a potěšilo mě, že jsi si vybrala můj recept-díky;-):yes:

Jaruna18 Jaruna18

27. 3. 2010 10:37

Bibinko,brambory jsou asi syrové,že?Dneska vyzkouším.Máš moc hezké fotky.Dávám bodík a dík za recept.:yes::yes::-)):-p

Irrena Irrena

5. 1. 2010 13:13

Tak Bibinko právě jsme dojedli "Pangasiuse s tatarkou"bylo to báječné jídlo,moc jsme si pochutnali ale na nás dva toho bylo nějak moc, takže bude ještě k večeři.Posílám bodíka.:-p:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos s Majolkou® kuřecí maso s Majolkou® hellmans recepty ryba s tatarkou Majolka® pangasius na kmíně masove recepy losos s tatarkou recepty s tatarkou recepy losos tatarka recepy vánoční cukroví časopis glanc recepty pangas na kmíně jak dlouho péct pangasiuse pangasius zapeceny s Majolkou® brambory s tatarkou řízky s Majolkou® aljašská treska recept pangasius recepty treska s tatarkou

Suroviny: pangasius, brambory, smetana, vejce, sýr tvrdý, majolka, koření na ryby, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoY0