Kuřecí chilli polévka s rýží

Iljusa Kuchařka: Iljusa

Polévky 1 názor

Suroviny

Na vývar:
kuřecí skelet
kousek cibule
celý pepř
Na dokončení polévky:
mrkev
celer
petržel
hladká mouka
olej
špetka chilli cibule
kuřecí játra (mohou být i vepřová)
špetka pálivé papriky
sůl
pepř
rýže (uvařená)
(bylinky na dochucení:)
pažitka
popřípadě bujon (Masox)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme kuřecí kostry s několika kuličkami pepře a kouskem cibule (v papiňáku zhruba 30 min).

  2. Maso obereme na talíř, vývar přecedíme přes sítko.

  3. V hrnci na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, na to přidáme na kostičky (1x1 cm) játra a opečeme.

  4. Přidáme 1 lžíci mouky, promícháme.

  5. Podlijeme vývarem, přidáme zeleninu, obrané maso, špetku papriky, chilli, sůl, pepř, masox, povaříme a několik minut před koncem přidáme uvařenou rýži. Dochutíme bylinkami.

Poznámka

Pro ostřejší chuť je možné ještě zakápnout několika kapkami HEINZ Pimento chilli souce.

Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Kuřecí chilli polévka s rýží

Tématické fráze: chilli polévka kureci polivka s rizi kuřecí játra s rýží polevka s rýží kureci polevka polévka z kuřecích jater kuřecí játra polévka chilli polevka recept chili polévka kureci jatra z ryzi kuřecí vývar s ryzi kuřecí kostry pimento chilli sauce kuřecí játra s rýží recept heinz pimento chilli sauce kuřecí s rýží recepty s pimento sauce corncarne kureci z ryzi kuřecí játra po thajsku

Zapomněl/a jsem heslo