Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Harissa

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 8. 2009 13:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 815 kJ / 2 585 kcal
Bílkoviny47,34 g
Tuky105,20 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy345,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z tohoto množství získáme přibližně 10 sklenic o obsahu 200 ml

Zdroj- Prima recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

19. 7. 2018 20:57

Vyzkoušeno a zařazeno do oblíbených:yes:. Recept jsem si mírně upravila - cibuli jsem nejdříve orestovala. Nemlela jsem, ale rozmixovala ponorným mixerem a na závěr jsem přidala kečup. Hned jak dozrají papriky, budu dělat další várku. Děkuji za zajímavý recept<3:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 8. 2014 11:19

georgino: Taky jsem ho dlouho hledala :-)

georgino

17. 8. 2014 10:52

jsem velmi rád, že jsem objevil tento recept na Harisu. Už jsem myslel, že ji nikdy nebudu mít!:yes::yes::yes::yes::yes:

Teta Lena

29. 8. 2009 14:22

Prodává se také ve skleníčkách - menších než od výživy takže je stále v prodeji,:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2009 20:11

Ten med tam není vůbec cítit, je to jeden oheň, ale má v tom receptu asi svou nějakou nepřehlédnutou složku;-)

spagetka spagetka

4. 8. 2009 20:08

Harisa se sice koupit dá, ale není nad vlastní výrobu, trošku mě překvapil ten med, ale dá tomu takovou prima táhlou chuť :-p;-):-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2009 18:19

Merilas, maris, sory:-8, vás dvě si budu asi vždycky plést:-8

Iriska Iriska

3. 8. 2009 18:18

Harisa je fantastická do gulášů :yes::yes: +

pipre pipre

3. 8. 2009 15:04

Jani,to je paráda!!! Jsi šikulka :-):yes: Bodík:yes:

vybusna vybusna

3. 8. 2009 15:00

teraz ako som docitala ten odkaz od dzango....touto cestou dakujem;-) som sa docitala, ze byva aj praskova..a to sa mi tak nieco vzdialene mari,ze to som o tom pocula

maris maris

3. 8. 2009 14:57

Jani, já ne, ale Merylas ;-) :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2009 14:55

Maris, nech to tady!! Nic nemazej:-!

Merylas Merylas (moderátorka)

3. 8. 2009 14:42

Harisu dostane koupit i dnes, přidala jsem foto, ať víte jak vypadá, pak ji smáznu;-)

Jikotka Jikotka

3. 8. 2009 14:34

Vybusna,jsme na tom stejně,nic mi to neříká,ale musí to mít grády když je to z feferonek :yes::yes::yes::-D

džango

3. 8. 2009 14:30

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí harisa domácí harissa harysa harisa pasta harisa-recept domácí harisa recept recept na domaci harisu pasta harisa jak vyrobit harysu zeleninová harisa harira recept jak se dela harisa harrisa recept domací harysa omacka harisa recept na harysu pasta harissa kde koupit domácí harissa recept harisa zeleninová pomazánka harysu recepty cz

Suroviny: feferonka, cibule, ocet, olej, med, deko, sůl

TopRecepty.cz

Harissa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D9Y6