Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 258 kJ / 1 974 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 231,48 g |
| Tuky | 74,86 g |
| Vláknina | 17,90 g |
| Cholesterol | 453 mg |
| Sodík | 792 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 85,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moskevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQjm
Moje poznámka
Moskevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQjm
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 15 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 35 minutami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 1 hodinou
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 1 hodinou
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 9 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 13 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 14 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 14 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 15 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 15 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost,
řepa červená,
zelí,
protlak rajčatový,
cibule,
mrkev,
máslo,
cukr,
bobkový list,
pepř celý,
mouka hladká,
nožička vepřová,
smetana zakysaná
Komentáře (6)